24 / 04 / 2024

Sigara fiyatları güncel durum ne? 5 Temmuz 2022 itibariyle sigara fiyatlarında son durum

Sigara fiyatları güncel durum ne? 5 Temmuz 2022 itibariyle sigara fiyatlarında son durum

Sigara fiyatlarına zam geldi mi? En ucuz sigara hangisi? sorularının cevapları internette en çok araştırılan konular arasında yer alıyor.



Sigara tüketicileri için Sigara fiyatlarına zam geldi mi sorusunun yanıtını sıkça arıyor ve bu soru en çok aratılan arasında yer alıyor. Sigara fiyatlarına zam gelmesinden sonra diğer markaların da zamlanacağı iddiaları sosyal medyada iddia edildi. Sigara tiryakileri içtikleri sigara markalarının yeni fiyatlarını öğrenmek istiyor. Philip Morris, BAT ve JTİ gibi sigara markalarının güncel fiyatlarını sizler için haberimizde toparladık.. Peki, gerçekten sigara fiyatlarına zam geldi mi? En ucuz sigara hangisi? 5 Temmuz Philip Morris, BAT ve JTİ marka sigara fiyatları...

Sigara fiyatları güncel durum ne? 5 Temmuz 2022 itibariyle sigara fiyatlarında son durum

Sigara fiyatlarına zam geldi mi? En ucuz sigara hangisi? sorularının cevapları internette en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Sigara tüketicileri içtikleri sigaraların güncel fiyat listesi en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

Bu nedenle geride kalan haftalarda yapılan son zamla birlikte en düşük sigara fiyatı 25,50 TL, en yüksek sigara fiyatıysa 40 TL olarak belirlendi. Peki, gerçekten sigara fiyatlarına zam geldi mi? En ucuz sigara hangisi oldu? İşte 5 Temmuz Philip Morris, BAT ve JTİ marka sigara fiyatları....

Ortaya ayılan iddialara göre JTİ marka sigaralara 2 TL oranında zam geldi. Buna bakıldığında Camel Yellow 100 48 TL olmuş durumda. Sigara fiyatları için son gelen rakamlar şöyle;.

Philip Morris, BAT ve JTİ grubu sigara markalarının 2022 güncel fiyatları...

GÜNCEL EN PAHALI VE EN UCUZ SİGARA FİYATLARI


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön