18 / 04 / 2024

Sign of the City Awards 2016'ya başvurular Haziran'da başlayacak!

Sign of the City Awards 2016'ya başvurular Haziran'da başlayacak!

Türkiye'nin en prestijli 'gayrimenkul yarışması' Sign of the City Awards'ın 2016 jürisi, yarışma sürecini ve koşulları değerlendirmek için ilk toplantısını yaptı. Yarışmaya başvurular haziranda başlayacak.



TÜRKİYE gayrimenkul sektörünü 'en iyiye teşvik etmek' amacıyla Hürriyet öncülüğünde gerçekleşen Sign of the City Awards (SotCA) gayrimenkul yarışmasının üçüncüsü için hazırlıklar başladı. Başvuruların haziran ayında başlayacağı yarışma için mimarlardan ve iş dünyasının önde gelen isimlerinden oluşan jüri, bu yılki koşulları değerlendirmek üzere ilk kez toplantısını yaptı. Kasım ayında ödül töreni gerçekleşecek yarışmanın jüri üyeleri, yarışma kategorileri, başvuru koşulları ve değerlendirme sürecini ele aldı. Yarışmaya bu yıl da yoğun katılım beklediklerini dile getiren Hürriyet Reklam Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Zeynep Tandoğan, "Sign of the City Awards, 3 sene içinde iş dünyası ve uluslararası platformlarda yüzde yüz bilinirliğe ulaştı. Türkiye'nin dört bir yanından holdingler, belediyeler, mimarlık ofisleri ve sektör bu işi ne kadar sahiplendiğini gösterdi. Birbirinden değerli ve alanında uzman jüri üyelerimizle 3. Sign of the City Awards için düğmeye basıyoruz" dedi. 


JÜRİDE KİMLER VAR? 

Sign of the City 2016 jürisinde bu yıl Prof. Dr. Güzin Konuk (MSGSÜ Kentsel Tasarım Araştırma ve Uygulama Merkezi Başkanı) ve Prof. Dr. Suha Özkan (YVorld Architecture Community Kurucu Başkam) eşbaşkan oldu. Jürideki diğer isimler ise şöyle sıralandr: "Avi Alkaş (JLL Türkiye Ülke Başkanı), Avni Çelik (GYODER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı), Aytek İtez (Türk Serbest Mimarlar Derneği Başkanı). Aziz Torun (GYODER Başkam), Ersun Bayraktaroğlu (GYODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı), F.Fethi Hinginar (Türkiye IMSAD Başkanı), Faruk Göksu (Kentsel Strateji Kurucu Ortağı), Füsun Yılmaz Phillipson (GYODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı), Haluk Sur (GYODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı), Dr. M. Emre Çamlıbel. Nazmi Durbakayım (INDER Başkam), Neşecan Çekici (GYODER Yönetim Kurulu Üyesi), Ömer Faruk Çelik (KONUTDER Başkanı), Ömer Taviloğlu (Mudo Yönetim Kurulu Başkanı), Sedef Orman (Derimod Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı), Prof. Dr. Sinan Mert Şener (İTÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı), Yalçın Ayaydın (Ayaydın-Mirogliz Grup Yönetim Kurulu Başkanı), Zafer Baysal (AMSTAR Kıdemli Başkan Yardımcısı). 


Hürriyet


Geri Dön