26 / 04 / 2024

Sign of the City Awards başvuruları 5 Haziran'da başlıyor!

Sign of the City Awards başvuruları 5 Haziran'da başlıyor!

Sign of the City Awards gayrimenkul yarışmasının başvuruları 5 Haziran'da başlıyor. Yarışmanın kazananlarını 19 kişilik jüri belirleyecek.



Gayrimenkul yarışması olan Sign of the City Awards (SotCA) için hazırlıklar başladı. Yarışmanın jürisi 19 kişiden oluşuyor. 


Sign of the City Awards, gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla gerçekleştiriliyor. Yarışmanın başvuruları 5 Haziran'da başlayacak. 


Sign of the City Awards Kasım ayında gerçekleştirilecek. Yarışmanın jüri üyeleri ilk toplantılarını yaptı. Toplantının açılışı Hürriyet Reklam Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Zeynep Tandoğan tarafından yapıldı. 


Tandoğan, “Sign of the City Awards, dördüncü senesinde değerli jüri üyelerimiz ve danışma kurulumuz sayesinde çok büyük yol aldı. Bugün, birbirinden değerli ve alanında uzman jüri üyelerimizle 4. Sign of the City Awards için düğmeye basıyoruz." dedi.


Tandoğan toplantıdaki konuşmasına şu şekilde devam etti; "Görevimiz büyük ama jüri üyelerimiz ve sektör temsilcilerimizin varlığı içimizi rahatlatıyor. Hepinize bu sene için de kolaylıklar diliyor ve jürimizde yer aldığınız için teşekkür ediyorum”


Sign of the City Awards yarışmasına başvuru yapmak isteyen kişi ve kurumlar, 5 Haziran-11 Ağustos 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirebilecek. 01.01.2012– 11.08.2017 tarihleri arasında tamamlanmış ya da proje yapım aşamasında olan projeler aday olabilecek. 


Hürriyet 


Geri Dön