27 / 04 / 2024

Sign of the City Awards ödülleri sahiplerini buldu!

Sign of the City Awards ödülleri sahiplerini buldu!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü buluşturan "Sign of the City Awards", dün akşam FourSeasons Hotel İstanbul at The Bosphorus'da gerçekleşen muhteşem bir törenle sahiplerini buldu.




Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü buluşturan "Sign of the City Awards", dün akşam FourSeasons Hotel İstanbul at The Bosphorus'da gerçekleşen muhteşem bir törenle sahiplerini buldu. 

Uluslararası platformda önemli bir yeri olan Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün heyecanla beklediği ödül töreninde, bir imzayla başlayan ve başarıya dönüşen, Türkiye'nin simgesi haline gelmiş projeler ödüllendirildi. 

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ve Hürriyet Yönetim Kurulu Başkam Vuslat Doğan Sabancı'nm ev sahipliğinde gerçekleşen geceye, T.C. 

Çevre ve Şehircilik Bakam İdris Güllüce,  İzmir  Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkam Ali Ağaoğlu, Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkam Avni Çelik, Tahincioğlu Holding Yönetim Kurıüu Başkanı Özcan Tahincioğlu, NEF Yönetim Kurulu üyesi Erden Timurve VIA DMC Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar gibi sektörün önde gelen isimleri katıldı. 

Jüri Başkam Y. Müh. (Mimar) Doğan Hasol önderliğinde toplanan jüri, her kategoride tamamlanmış ve devam eden finalist projeleri değerlendirerek ödül sahiplerini seçti. Jüri, yarışma için 1 Ocak 2012 tarihi itibariyle tamamlanmış ve proje aşamasmda olan 142 farklı projeye ait 199vbaşvuruyu değerlendirdi."Sign of the City Avvards"' yarışmasında "Onur Ödülü", "En İyi Konsept Mimari Tasarım" ve "Sektörde Yemlik Jüri Özel Ödülü" hariç 16 kategoride 24 adet tamamlanmış ve devam eden proje ödülü sahiplerini buldu. Ödül töreninde konuşma yapan Hürriyet Yönetim Kurulu Başkam Vuslat Doğan Sabancı, Sabahattin Ali'nin Kürk Mantolu Madonna adlı eserinden alıntı yaptığı konuşmasında "Artık şehirlerin bittiği yerler taş, iv,prak değil. Işü ışü binalar var. Son 10-15 yılda geldiğimiz yer büyük değişim ve gelişim gösteriyor. 

İnşaat sektörü, sosyolojik dönüşümün motorudur. 

Çünkü nerede yaşadığımız davranış kültürümüzü, zihin haritalarımızı değiştiriyor. Yarışma kapsamında çok başvuru aldık. Bunda en büyük etken jüri ve danışma kuruluydu. Bunun yanı sıra Türk inşaat sektörünün kendine duyduğu güven de etkiliydi. Siz Türkiye'nin premier ligi takımlarısınız. 

Hürriyet de premier ligi oyuncularından biridir. Bu gece sahnenin sahibi sizlersiniz" dedi. 


Ankara Son Söz


Geri Dön