17 / 04 / 2024

Sign of the City Awards’da Jüri Özel Ödülü Nef’in!

Sign of the City Awards’da Jüri Özel Ödülü Nef’in!

Sign of the City Awards’da Jüri Özel Ödülü Nef’in oldu. Nef, Hürriyet Gazetesi’nin öncülüğüne düzenlenen ‘Sign of the City Awards’ yarışmasında, sektörde yenilik jüri özel ödülüne layık görüldü.



Yola çıktığı ilk günden itibaren, merterkarelerle değil santimetrekarelerle çalışarak, sektöre Foldhome ve Foldoffice gibi keşifleri ile yeni bir soluk getiren Nef, Hürriyet Gazetesi’nin öncülüğüne düzenlenen ‘Sign of the City Awards’ yarışmasında, sektörde yenilik jüri özel  ödülüne layık görüldü.

Patentli buluşları ve keşifleriyle gayrimenkul sektöründe ilklerin öncüsü olan Timur Gayrimenkul markası Nef, tasarıma ve insan mutluluğuna verdiği önemi inovasyon ile birleştirerek Avrupa’dan Türkiye’ye dünyanın farklı yerlerinden ödüller almaya devam ediyor. 

Türkiye’nin önde gelen markalarının yanı sıra üst düzey bürokratların da katılım gösterdiği, Hürriyet Gazetesi tarafından 06 Kasım 2014 tarihinde düzenlenen  ‘Sign of the City Awards’ yarışmasında, gecenin en prestijli ödüllerinden biri olan  ‘Sektörde Yenilik Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Dünyada ilk kez uygulanan  foldhome, foldoffice ve garantili proje gibi keşiflerin sahibi olan Nef, sadece Türkiye’de değil dünyanın da önemli metropollerinde geliştireceği projeleri ile dünyada gayrimenkul sektörüne yenilik getirmek için çalışmalarına devam ediyor.

Jüri Özel Ödülünü Hürriyet Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı’nın elinden alan  Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, ödül töreni ardından gelen soruları “ Hangi işi yapıyor olduğunuzun pek bir önemi yok, başarıya ulaşmak için bir derdiniz olması gerekir. Biz, Nef olarak tamamladığımız ve devam eden projelerimizde önce insanlara mutluluk verebilmek için çalışıyoruz. Bu amaçla çıktığımız yolda Foldhome, Foldoffice gibi dünyada ilk kez hayata geçirdiğimiz keşiflerimiz ve projelerimiz ile bir çok kez ödüllendirildik. Bu ödül de hem Türk gayrimenkul sektörü hem de bizler için çok kıymetli. ‘’şeklinde cevapladı.



Geri Dön