26 / 04 / 2024

Sign of the City Awards'tan Nef'e 3 ödül!

Sign of the City Awards'tan Nef'e 3 ödül!

Yenilikçi yaklaşımları ve konseptleriyle uluslararası gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış ve tasarım anlayışı sunan Nef, uluslararası prestijli yarışmalardaki üstünlüğünü Sign of the City Awards 2015’te de sürdürdü.



Yenilikçi yaklaşımları ve konseptleriyle uluslararası gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış ve tasarım anlayışı sunan Nef, uluslararası prestijli yarışmalardaki üstünlüğünü Sign of the City Awards 2015’te de sürdürdü. Nef, Kentsel Strateji ile birlikte yürüttüğü Vizyon Projesi ile En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülünü alırken, Nef Merter 12 projesiyle Devam Eden En İyi Karma Kullanımlı Proje ve İş GYO ile birlikte gerçekleştirilen İnistanbul Gala projesi ile Devam Eden En İyi Mimari Tasarım (Özel Sektör) ödüllerine layık görüldü. Son üç ödülle birlikte Nef 2015 yılında aldığı ödül sayısını 17’ye yükseltti.


Çevreci ve sürdürülebilir vizyona sahip inşaat ve gayrimenkul projelerinin değerlendirildiği Sign of the City Awards bu yıl da sektörün en iyilerini ve gelecek vadeden yaklaşımları ödüllendirdi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleşen değerlendirmeler, Hilton İstanbul Bomonti’de düzenlenen ödül töreni ile son buldu.


101 farklı proje ile 140’ın üzerinde başvurunun yapıldığı yarışmada gayrimenkul sektörünün genç dahisi olarak gösterilen Nef, üç ödülle gecenin yıldızları arasına girdi. En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi, En İyi Karma Kullanımlı Proje ve En İyi Mimari Tasarım dallarında ödüllere layık görülen şirketin ödüllerini Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erden Timur ve ekibi aldı.se


Sign of the City Awards 2015’i değerlendiren Erden Timur, “Türk gayrimenkul sektörüne değer katan ve ülkemizi uluslararası arenada temsil eden bir marka olarak Sign of the City’de aldığımız ödüller gururumuzu artırdı. 2015’i tamamlamadan bir yıl içinde aldığımız ödül sayısı 17 oldu. Uluslararası marka olma hedefiyle çıktığımız bu yolda oyunun kurallarını yeniden tanımlıyoruz ve sektöre kazandırdığımız ilklerle de hedeflerimize koşuyoruz. Dünya çapında kazandığımız birçok ödül de doğru yolda olduğumuzun göstergesidir” dedi.


Yenigün (İzmir)



Haber Hürses Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Nef'e 3 ödül Nef, uluslararası prestijli yarışmalardaki üstünlüğünü Sign of the City Avvards 2015'te de sürdürdü. Nef, Kentsel Strateji ile birlikte yürüttüğü Vizyon Projesi ile En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülünü alırken, Nef Merter 12 projesiyle Devam Eden En İyi Karma Kullanımlı Proje ve İş GYO ile birlikte gerçekleştirilen inistanbul Gala projesi ile Devam Eden En iyi Mimari Tasarım (Özel Sektör) ödüllerine layık görüldü. Son üç ödülle birlikte Nef 2015 yılında aldığı ödül sayısını 17'ye yükseltti. 


Çevreci ve sürdürülebilir vizyona sahip inşaat ve gayrimenkul projelerinin değerlendirildiği Sign of the City Awards bu yıl da sektörün en iyilerini ve gelecek vadeden yaklaşımları ödüllendirdi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleşen değerlendirmeler, Hilton İstanbul Bomonti'de düzenlenen ödül töreni ile son buldu.


101 farklı proje ile 140'ın üzerinde başvurunun yapıldığı yarışmada gayrimenkul sektörünün genç dahisi olarak gösterilen Nef, üç ödülle gecenin yıldızları arasına girdi. En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi, En İyi Karma Kullanımlı Proje ve En İyi Mimari Tasarım dallarında ödüllere layık görülen şirketin ödüllerini Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erden Timur ve ekibi aldı.


Hürses 



Haber Hürriyet Gazetesi'nin Sign of the City Awards Özel Eki'nde şu şekilde yer aldı;


Nef, Sign of the City Awards 2015’te 3 ödül kazandı. Bir yıl içinde 17 ödül kazandıklarını belirten Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, “Uluslararası marka olma hedefiyle çıktığımız bu yolda oyunun kurallarını yeniden tanımlıyoruz” dedi.


Yenilikçi yaklaşımları ile öne çıkan Nef, uluslararası yarışmalardaki başarısını Sign of the City Awards 2015’te de sürdürdü. Nef, Kentsel Strateji ile birlikte yürüttüğü Vizyon Projesi ile ‘En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü’nü alırken, Nef Merter 12 projesiyle ‘Devam Eden En İyi Karma Kullanımlı Proje’ ve İş GYO ile birlikte gerçekleştirilen İnistanbul Gala projesi ile ‘Devam Eden En İyi Mimari Tasarım (Özel Sektör) ödüllerine layık görüldü. Son üç ödülle birlikte Nef 2015 yılında aldığı ödül sayısını 17’ye yükseltti. 


Çevreci ve sürdürülebilir vizyona sahip inşaat ve gayrimenkul projelerinin değerlendirildiği Sign of the City Awards bu yıl da sektörün en iyilerini ve gelecek vadeden yaklaşımları ödüllendirdi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleşen değerlendirmeler, Hilton İstanbul Bomonti’de düzenlenen ödül töreni ile son buldu.101 farklı proje ile 140’ın üzerinde başvurunun yapıldığı yarışmada gayrimenkul sektörünün genç oyuncusu Nef, üç ödülle gecenin yıldızları arasına girdi. En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi, En İyi Karma Kullanımlı Proje ve En İyi Mimari Tasarım dallarında ödüllere layık görülen şirketin ödüllerini Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erden Timur ve ekibi aldı. 


Sign of the City Awards 2015’i değerlendiren Erden Timur, “Türk gayrimenkul sektörüne değer katan ve ülkemizi uluslararası arenada temsil eden bir marka olarak Sign of the City’de aldığımız ödüller gururumuzu artırdı. 2015’i tamamlamadan bir yıl içinde aldığımız ödül sayısı 17 oldu. Uluslararası marka olma hedefiyle çıktığımız bu yolda oyunun kurallarını yeniden tanımlıyoruz ve sektöre kazandırdığımız ilklerle de hedeflerimize koşuyoruz. Dünya çapında kazandığımız birçok ödül de doğru yolda olduğumuzun göstergesidir” dedi.


Nef 2016’ya da hızlı bir şekilde başlamaya hazırlanıyor. Yıl içinde Nef New York projesinin lansmanını yapmayı planladıklarını söyleyen Timur, şöyle devam ediyor: “Yurt dışında hayata geçecek ilk projemiz olan Nef New York’la birlikte şu anda geliştirilme süreci devam eden Amerika, İngiltere ve Almanya’daki projelerimizin de detaylarını netleştirmiş olmayı hedefliyoruz. İstanbul dışında Anadolu’nun gelişmiş illerinde projeler geliştirmek için çalışmalarımıza başladık. 2016 yılı Anadolu’ya yayılma adına önemli bir gelişim yılımız olacak. Bodrum’da yeni bir projeye başlayacağız. Nef’in savunduğu ulaşılabilir özgürlük anlayışını Anadolu insanımızla buluşturacağımız için çok heyecanlıyız. Otel, yurt gibi farklı iş alanlarında da Nef markasının var olmasını istiyoruz. İnovatif bakış açımızla geliştireceğimiz projelerle bu iş alanlarında da oyunun kurallarını yeniden tanımlayarak pazarın büyümesine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Öte yandan Topkapı’da İş GYO ile birlikte 2 yeni proje daha hayata geçireceğiz. Bunların yanı sıra Seyrantepe, Sütlüce ve Kağıthane’de yeni projelerimiz olacak. Yaptıklarımızdan aldığımız motivasyonla hedeflerimiz çok büyük. En fazla 10 yıl içinde şirketimizin değerini 10 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz. Dünyadaki ilk uluslararası gayrimenkul markası olacağız.”


NEF, Ekim 2015’te biten 12 aylık dönemde, Topkapı ve Kağıthane’deki projelerinin yapımına başlayarak, bu projeler için toplam 514 milyon TL yatırım bütçesi ayırdı. Aynı dönemde 1.1 milyar TL üzerinde satış yaptıklarını belirten şirket yetkilileri, “Yine bu dönemde şirketimizin SPK’ya yaptığı 300 milyon TL’ye kadar borçlanma aracı ihraç başvurusu, 14 Mayıs 2015 tarihinde onaylandı. Bu kapsamda Nef, İş Yatırım aracılığı ile ilki 25 Mayıs 2015 tarihinde 100 milyon TL tutarında, ikincisi 6 Ekim 2015 tarihinde 75 milyonTL tutarında olmak üzere toplam 175 milyonTL tutarında 2 adet Uzun Vadeli Tahvil ihracı gerçekleştirdi” dedi. 


NEF, gayrimenkul sektörüne getirdiği yenilikleriyle uluslararası alanda da dikkat çekiyor. Nef New York Projesi ile, Fransa MIPIM Architectural Review Future Projects Awards’da “Dünyanın En İyi Projesi”, İtalya The Plan Dergisi “En İyi Konut” ve iki kez Amerika SARA NY Design Awards ödüllerini alan Nef, güçlü inovasyon vizyonu ile de İngiltere Best Bussiness Awards “En İyi İnovasyon”, Amerika Stevie Awards “Avrupa’nın En İnovatif Firması” ve İngiltere European Property Awards “Avrupa’nın En İyi Gayrimenkul Web Sitesi” ödüllerine layık görüldü. Sektöre getirdiği pazarlama yönetimi sistemleriyle de adından söz ettirmeyi başaran Nef, bu alanada Amerika Communicator Awards “Gayrimenkul Web Sitesi” Altın Ödül, Amerika Stevie Awards “Gayrimenkul Web Sitesi”, İngiltere European Property Awards “En İyi Gayrimenkul Pazarlama Kampanyası” ve European Bussiness Awards 2015 Growth Strategy of the Year kategorisinde“The Elite Award” Ulusal Şampiyonluk ödüllerini kazandı. Nef kazandığı uluslararası ödüllerin yanı sıra Altın Örümcek ve Kristal Elma’dan aldığı ulusal ödüllerle de başarılarını taçlandırdı.


Tasarımın insanlar için bir lüks değil, bir yaşam biçimi olmasından yola çıkarak, tasarımın yanı sıra toplu yaşamın getirmiş olduğu sabit gider ve masrafları da en aza indirmek ve efektif yaşam alanları yaratmak için Foldhome&Foldoffice konseptlerini yaratan Nef, Foldhome ve Foldoffice ünitelerinin tasarımları için de dünyanın önde gelen 20 endüstriyel tasarımcısının 12’si ile birlikte çalışıyor. Bir Nef keşfi olan Foldhome, alışılmış sosyal tesis anlayışından tamamen farklı olarak ve kişiye özel kullanım alanları sunarak, 5 bin metrekareik bir evin sahip olabileceği özellikleri 60 metrekarelik bir ev içine dahil ediyor. Foldhome sistemine göre, bir ev alındığında aslında 24 odalı bir eve sahip olunuyor. Yaşadığınız binada yer alan sinema salonundan, terasta jakuziye; mutfağınızı kirletmek istemediğinizde kullanabileceğiniz tam donanımlı bir mutfaktan, piyano veya bateri çalmak istediğinizde kullanabileceğiniz içerisinde küçük bir kayıt stüdyosuna kadar 24 farklı üniteden rezervasyon sistemiyle yararlanılabiliyor. Kullan-öde sistemi sayesinde kullanılmayan bir alan için dairelerden ayrı bir ücret alınmıyor ya da aidata eklenmiyor. Üstelik Foldhomeların 7 TL’den başlayan kiralama ücreti lüksü ulaşılabilir kılıyor


Hürriyet Ek



Geri Dön