25 / 04 / 2024

Şile'de asfalt çalışmaları başladı!

Şile'de asfalt çalışmaları başladı!

Şile Belediyesi yoğun yağmur yağışına karşın oluşabilecek sel ve su baskınlarını önlemek adına kış ayları boyunca yoğun bir çalışma sonucu Yağmur Suyu Hattı çalışmalarını tamamlıyor.




Şile Belediyesi yoğun yağmur yağışına karşın oluşabilecek sel ve su baskınlarını önlemek adına kış ayları boyunca yoğun bir çalışma sonucu Yağmur Suyu Hattı çalışmalarını tamamlıyor. Çalışmaların olduğu bölgelerde yollarda meydana gelen bozulmalar ise havaların ısınması ile birlikte giderilmeye başladı.


Yağmur suyu hattı çalışmalarında bozulan yolların yerine yeni asfalt serileceği, vatandaşlarmızın ulaşımlarını rahat ve güvenli bir şekilde sağlayacağı sözünü veren Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu; “Şile konumu itibari ile yoğun yağış alan ve denize sınırı olması sebebi ile de taşkınların ve selin oluşabildiği bir yer. Bu sene oluşabilecek her türlü riski göze alarak alt yapımızı baştan yeniledik. Artık yağmur sularına ve taşkınlara daha dayanıklı bir alt yapımız var. Alt yapı çalışmalarımızın tamamlanması ile birlikte asfalt dökme mevsimi denilen, havaların sıcak olduğu aylara da girdik. Yağmursuyu hattı çalışmalarımızın bittiği tüm noktalara asfalt sermeye başladık ve çalışmaların yapıldığı tüm noktalara da asfalt serilecek. Ulaşımın daha rahat ve güvenle sağlanacağı yeni asfaltlı yollarımız tamamlanması ile birlikte hemşehrilerimiz konfora kavuşmuş olacak. Bizler Şile’ye hizmet etmeyi kendimize görev bildik ve yaptığımız hizmetlerden ötürü mutluyuz, gururluyuz.” sözleri ile yağmur suyu çalışmalarında yolları bozulan vatandaşa bir müjdeyi iletmiş oldu.


Nuri İyem Caddesi, 75. Yıl Caddesi ve bağlantı yolları, Dostlar sokak, Üzüm sokak, Harmankaya sokak asfalt çalışmalarımız tamamlandı. Cumhuriyet caddesi, Zeki Müren Caddesi, Köprü sokak, Doğanay sokak gibi yağmur suyu hattının yapıldığı tüm noktalar ikinci etapta asfaltla kaplanacak. Yağmur suyu hattı çalışmaları sonrası yapılan ilk etap asfalt çalışmalarımızda da toplamda 1000 Ton asfalt kullanıldı.



Şile Belediyesi


Geri Dön