28 / 03 / 2024

Silverline'da bulaşık makinesi ve ankastre bir arada

Silverline'da bulaşık makinesi ve ankastre bir arada

Ankastre mutfak ürünlerinde tasarım ve  teknolojiyi birleştiren Silverline, A sınıfı inox yarı ankastre bulaşık makinesini tasarladı



Ankastre mutfak ürünlerinin kusursuz tasarım ve üstün teknolojiyi birleştiren markası Silverline, mutfağına özen gösterenler için A sınıfı inox yarı ankastre bulaşık makinesi BM 906'yı tasarladı.

12 kişilik yemek yıkama kapasitesi, 6 farklı yıkama programı ile misafirlerin ağırlanmasını kolaylaştıran Silverline inox BM 906 bulaşık makinesi, az bulaşığı en ekonomik şekilde yıkamak isteyenlere de yarım yük yıkama özelliğini sunuyor.

Dijital ekranlı inox kontrol paneline sahip olan Silverline BM 906 yarı ankastre bulaşık makinesi,  `aqua stop' su taşma emniyeti ile sevdiklerinizin güvenliğini de düşünüyor. `Aqua stop' özelliği sayesinde, meydana gelebilecek herhangi bir taşma durumunda, makineye giden su otomatik olarak kesilerek güvenlik sağlanıyor.

Enerji, yıkama ve kurutmada A sınıfı performansa sahip olan Silverline inox BM 906, 3'ü 1 arada yıkama programı, 24 saate kadar gecikmeli başlatma seçeneği, gizli ısıtıcısı, tuz ve parlatıcı göstergeleri, yüksekliği ayarlanılabilir üst raf ve ayakları ile de mutfaklarda eşsiz bir konfor sağlıyor.


Geri Dön