29 / 03 / 2024

Simav Devlet Hastanesi’nin inşaatı sürüyor!

Simav Devlet Hastanesi’nin inşaatı sürüyor!

Kütahya Simav'da, 2 ay önce temeli Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından atılan 150 yataklı Devlet Hastanesi’nin inşaatı gece gündüz demeden 24 saat sürüyor. İşte ayrıntılar...



Kütahya’nın Simav ilçesinde, 2 ay önce temeli Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından atılan 150 yataklı Devlet Hastanesi’nin inşaatı tam gaz sürüyor.


İlçenin Leylekkürü mevkinde 31 bin metrekarelik bir alan üzerine inşa edilen otel konforundaki 4 katlı hastane inşaatını alan müteahhit firma, inşaatı söz verdiği 4 Eylül 2016 tarihinden önce bitirmek için çalışmalarını gece gündüz demeden 24 saat sürdürüyor.


Simav AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güner, inşaat esnasında herhangi bir aksamaya meydan verilmemesi için teşkilat üyeleriyle birlikte tam kadro her gün olmasa da haftada en az iki veya üç kez inşaat alanına giderek yetkililerden bilgi aldıklarını bildirdi.


Simav’ın modern bir hastaneye kavuşması için iktidar partisi olarak her türlü fedakarlığı yaptıklarını ve bundan sonra da yapmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Güner, “Müteahhit firmanın çalışmalarından son derece memnunuz. Firma yetkilileri temel atma töreni esnasında Sağlık Bakanımıza işi 4 Eylül 2016 tarihinde bitirme sözü vermişti. Gördüklerimizle bizlerde tamamlandığında Simav’a vizyon kazandıracak ve görselliğiyle dikkatleri üzerine çekecek hastane inşaatının gününden önce tamamlanacağı yönünde olumlu kanaat oluştu. Simav hasretini çektiği modern sağlık yuvasına Allah nasip ederse gelecek yıl kavuşmuş olacak. Böylece tamamlanmış olacak. Bunun sevincini Simav halkı ile paylaşmak istiyorum” şeklinde konuştu. 



Hürriyet Yerel




Geri Dön