19 / 04 / 2024

Sinan Mahallesi açık hava konseptli alışveriş merkezi 29 Ekim'de açılıyor!

Sinan Mahallesi açık hava konseptli alışveriş merkezi 29 Ekim'de açılıyor!

Antalya Muratpaşa Belediyesi Sinan Mahallesi'nin Ali Çetinkaya, Recep Peker, Atatürk ve Hüsnü Karakaş caddeleri arasında kalan kentin en eski alışveriş merkezinin, yenilenmiş haliyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda açılması planlanıyor.



MURATPAŞA Belediyesi, kent merkezinde 22 bin metrekarelik alanda sürdürdüğü kentsel dönüşüm projesinin sonuna geldi. Sinan Mahallesi'nin Ali Çetinkaya, Recep Peker, Atatürk ve Hüsnü Karakaş caddeleri arasında kalan kentin en eski alışveriş merkezinin, yenilenmiş haliyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda açılması planlanıyor. 

Açıkhava alışveriş merkezi konsepti içinde yeniden tasarlanan Sinan Mahallesi'nde, tüm ana ve ara sokaklarda taş işçiliği tamamlandı. Yenilenen sokaklar engelliler için uygun hale getirilirken, bölge tamamen yayalaştırıldı. Elektrik direkleri, bank ve bina cephe giydirmelerinin devam ettiği proje, 3 milyon TL'ye mal olacak. 

Tüm altyapısı değişen mahallede, 1500 metrekare yeşil alan yaratılacak. 

Cephe giydirmeleriyle birlikte mahallede tek tip tabela uygulaması başlayacak. 

Projeyle birlikte Sinan Mahallesi'nde 'Lezzet Ustaları Sokağı' ve 'Kuyumcular Sokağı' olmak üzere iki temalı alan oluşturulacak.


EMRE BAYLAN DHA 


Milliyet Akdeniz


Geri Dön