19 / 04 / 2024

Sincan Belediyesi ilçe parklarını düzenliyor!

Sincan Belediyesi ilçe parklarını düzenliyor!

Ankara'da kişi başına düşen yeşil alan miktarının en fazla olduğu ilçelerin başında gelen Sincan'da, yeşil alan ve park çalışmaları hızla sürüyor.



Ankara'da kişi başına düşen yeşil alan miktarının en fazla olduğu ilçelerin başında gelen Sincan'da, yeşil alan ve park çalışmaları hızla sürüyor. İmar planında park ve yeşil alan olarak ayrılan yerleri park yapmaya çalışan Belediye, sağlıklı yaşam için de parklara spor aletleri yerleştiriyor. 7'den 70'e her kesime hitap eden spor aletlerine ilgi, yaz mevsiminin etkisiyle her geçen gün artıyor. 


Göreve geldiği günden bu yana ilçeye 354 yeni park kazandıran Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, bunun yanı sıra 353 oyun grubu ve 2 bin 590 takım spor aletini de parklara yerleştirilmesini sağladı. Tuna, "Vatandaşlarımız için en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana Sincan'ı daha yeşil bir çehreye kavuşturmak için çalışıyoruz. Yaptığımız yeşillendirme çalışmaları, parklar, kamelyalar ve koşu parkurlanyla Sincan hem daha yeşil hem daha sağlıklı bir ilçe haline geldi" dedi. 


Milliyet 


Geri Dön