26 / 04 / 2024

Sinem Kobal evini Instyle Home'a açtı

Sinem Kobal evini Instyle Home'a açtı

Sinem Kobal kazandığı ilk parayla satın aldığı Batı Ataşehir'deki evinin kapılarını ilk kez Instyle Home'a açtı 



Oyuncu Sinem Kobal kazandığı ilk parayla satın aldığı Batı Ataşehir'deki evinin kapılarını ilk kez Instyle Home'un Mart ayı sayısı için açtı. Genç oyuncu "İlk göz ağrım" dediği evini anlattı:

* Bir arkadaşım buradan yatırım yapmamın doğru olacağını söyledi, ben de onu dinledim. Başta burada yaşamak gibi bir niyetim yoktu. Aile hayatından gayet memnundum çünkü. Daireyi sevince yavaş yavaş eşyalarımı getirmeye başladığımı fark ettim. Bir baktım ki burada yaşamaya başlamışım.

* Annem sağ olsun her gün gelir. Onlar Anadolu Yakası'nda oturduğu için ben ailemden uzak yerde oturmayı aklıma hiç getirmedim açıkçası. Çünkü bana göre Avrupa Yakası iş ve kaos demek.

* Ev küçük ama yine de kimsenin kuyruğu kimseye değmez burada. Yemek konusunda fena sayılmadığımı söyler kızlar. Genelde yemekleri bana yaptırmak isterler. Balık ve makarnalar konusunda iyi olduğumu söyleyebilirim.

* Bir kerede alışverişe çıkıp evin eksikliklerini gidermeyi sevmiyorum hiç. Yaşadıkça ve yalnız yaşama alışkanlıklarımı keşfettikçe eşya alırım. Gereksiz şeyleri tutmaya izin vermiyor bu tarz evler. O yüzden ihtiyacınız olanı koyabiliyorsunuz sadece.

* Marilyn Monroe'yu çok beğeniyorum ve onun çok akıllı olduğunu düşünüyorum. Portrelerden, cüzdandan minik gümüş kutulara kadar Monroe'yla ilgili her objeyi toplarım. Selena hayranı küçük hayranlarımın hediyesi taçları, maskeleri, kum saati ve oyunculuk ödülleri evimin her köşesinde yer buldular.
Vatan

Basında yer alan diğer haberler;

Sinem Kobal'ın gizli sığınağı
 
Oyuncu Sinem Kobal, Batı Ataşehir'de tek başına yaşadığı stüdyo dairesinin kapılarını Instyle Home dergisine açtı.

Kobal, geçen yıl taşındığı, yatak odası, salon, banyo ve Amerikan mutfaktan ibaret 60 metrekarelik evi için "İlk göz ağrım" dedi. Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan'la birlikte olan oyuncunun, buzdolabının üzerine `A' ve `S' yazılı kupalar koyması dikkat çekti.
Milliyet Cadde


Sinem'in gizli sığınağı

Galatasaraylı futbolcu Arda Turan ile yaşadığı aşkla gündemde olan Sinem Kobal, Batı Ataşehir'de tek başına yaşadığı stüdyo dairede InStyle Home dergisini ağırladı. "Okul", "Lise Defteri", "Nefes Nefese" ve 3,5 yıl süren "Selena"dan hatırlayacağınız 22 yaşındaki oyuncu Sinem Kobal, şu sıralar sinemalarda gösterilen, "Romantik Komedi" filminde Didem adında deli dolu bir genç kadını canlandırıyor. Mutfağında çok sevdiği sebzeleri fırına verirken, bir yandan da filmle ilgili konuşuyor Kobal: "Metropolde yaşayan kadın ve erkekler üzerine eğlenceli ve samimi bir film. "
Hürriyet 
 

 


Geri Dön