29 / 03 / 2024

Sinop Belediyesi parklarda yenileme çalışması yapıyor!

Sinop Belediyesi parklarda yenileme çalışması yapıyor!

Sinop Gazi Caddesi üzerinde yer alan ve yıllardır vatandaşların yaşam alanı olarak hizmet veren ve artık yıllara yenik düşerek işlevini yitiren Atatürk Parkı yer döşemeleri yenilenme çalışmaları hızla sürüyor.



Sinop’un birçok yerinde Sinop Belediyesi tarafından yenileme çalışmaları yapılıyor.


Özellikle Sinop Gazi Caddesi üzerinde yer alan ve yıllardır vatandaşların yaşam alanı olarak hizmet veren ve artık yıllara yenik düşerek işlevini yitiren Atatürk Parkı yer döşemeleri yenilenme çalışmaları hızla sürüyor.


Yaz aylarında ciddi bir yoğunluk yaşanan Atatürk Parkı’nda başlatılan yenileme çalışmaları ile yer döşemeleri değiştirilirken meydan kısmında yapılan çeşitli ışıklı ve müzikli yer havuzu inşasında da sona gelindi. Geçen yıllarda yapılan yürüyüş yolu yenileme çalışmalarının bir devamı olan yer döşemeleri yenileme çalışmaları kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacak.


Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Baki Ergül, “Geçtiğimiz yıllarda Gazi Caddesi Atatürk Parkı’nın yürüyüş yolunda bir yenileme çalışması yaptık ve vatandaşlarımızın yıllarca rekreasyon alanı olarak kullandığı bu alanda çeşitli yenileme çalışmalarını başlattık. Bu çalışmalar kapsamında yürüyüş yolunun yenilenmesi ve Karakum yolu boyunca yol genişletme ve çevre düzenleme çalışmalarını tamamladık. Şimdi bu çalışmaların bir devamı olarak Atatürk Parkı’nın içinde yer alan ve yıllara yenik düşerek eskiyen yer döşemelerini yenileyerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Artık Atatürk Parkı yeni ve modern hali ile misafirlerini ağırlayacak” dedi.


Hürriyet


Geri Dön