28 / 03 / 2024

Sinpaş Bosphorus City'den dev puzzle aktivitesi!

Sinpaş Bosphorus City'den dev puzzle aktivitesi!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve güvenilir kuruluşlarından Sinpaş GYO, alışveriş merkezlerinde eğlenceli bir aktivite başlattı



Alışveriş merkezlerine kurduğu dev puzzle ile Türkiye'nin ilk temalı konut projesi Bosphorus City'nin tanıtımını yapan firma, puzzle'ı 1 dakika içinde tamamlayanlara Bosphorus City Puzzle'ı hediye ediyor.

Sinpaş GYO, İstanbul Boğazı'nı ve Boğaz'ın seçkin semtlerini yeniden yorumladığı Bosphorus City projesinin tanıtımı için değişik bir saha çalışması düzenliyor. Firma Carousel AVM'ye kurduğu 8*2 m ebadındaki dev Bosphorus City Puzzle ile AVM ziyaretçilerine keyifli dakikalar yaşatıyor. Puzzle'ı 1 dakika içinde tamamlayan ziyaretçilere projenin puzzle'ını hediye eden firma, aynı zamanda standında proje ile ilgili detaylı bilgi de veriyor.

Şubat sonunda Carousel AVM de başlayan etkinlik yoğun ilgi görüyor. Yüzlerce aile şimdiden istanbul'un 2. Boğaz'ı Bosphorus City i bu eğleceli aktivite ile keşfetti.

Bosphorus City dev puzzle aktivitesi 21 Mart'a kadar Carousel AVM'de ziyaretçilerle buluşmaya devam edecek.

Türkiye'nin ilk temalı konut projesi olan Bosphorus City projesinde 720 metre uzunluğunda boğaz, 2 boğaz köprüsü,  geleneksel ve modern mimari ile yorumlanan Boğaz'ın yalıları ve İstanbul'un seçkin boğaz semtleri bulunuyor. Proje tamamlanınca, 10 bin kişiye İstanbul'un doyumsuz güzelliklerinin bir arada olduğu yaşam alanı sunacak. 

Yalılar, Yalı Apartmanları, Saraybahçe Evleri, Yeditepe Kuleleri ve Erguvan Evleri; 60 metrekare ile 645 metrekare aralığında değişen metrekare seçenekleri ve 63 farklı ev tipi İstanbul'un 2. Boğazı'nda...

İstanbul'un özgün yaşam tarzını yansıtan semtler Ortaköy, Beylerbeyi, Rumeli Hisarı, Kandilli, Emirgan, Kanlıca, İstinye, Yeniköy ve Paşabahçe Bosphorus City'de yeniden hayat buluyor. 

Tüm Boğaz semtlerinde olduğu gibi Bosphorus City'de de cıvıl cıvıl bir sosyal yaşam var. Cafeler-restoranlar, dans salonları, açık-kapalı yüzme havuzları,  spor kompleksi, mini golf sahaları, bowling salonları, masaj odaları, sağlık kulübü gibi birçok  sosyal ve sportif öğe; İstanbul'un ikinci Boğazı Bosphorus City'de boğazın güzellikleri ile birleşiyor. 

 


Geri Dön