28 / 03 / 2024

Sinpaş GYO bu yıl 1 milyar TL ciro hedefliyor!

Sinpaş GYO bu yıl 1 milyar TL ciro hedefliyor!

Sinpaş GYO, halka arzdan bu yana 10 binden fazla aileyi ev sahibi yaparak, 4,2 milyar TL ciroya ulaştı. 2015’te 650 milyon TL’den fazla ciro elde eden Sinpaş GYO, büyüme ivmesini 2016’da artırmayı hedefliyor.



Sinpaş GYO, halka arzdan bu yana 10 binden fazla aileyi ev sahibi yaparak, 4,2 milyar TL ciroya ulaştı. 2015’te 650 milyon TL’den fazla ciro elde eden Sinpaş GYO, büyüme ivmesini 2016’da da artırarak sürdürmeye hazırlanıyor. İstanbul Bomonti,  Ankara  Çankaya ve GOP’ta yükselecek yeni projelerini lanse etmeye hazırlanan Sinpaş GYO, 2016 yılını 1 milyar TL satış cirosu ile kapatmayı hedefliyor.


Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, “Türkiye’de konut satışlarının geçen yıla oranla yüzde 10, yabancılara konut satışının ise yüzde 20 oranında artması, Türkiye’ye ve sektöre olan güvenin kanıtıdır. Yurt dışı kaynaklı ilginin ve Türkiye’deki nüfus artışı ve evlenme hızına paralel olarak oluşan konut ihtiyacının her geçen gün artması ile sektörün 2016 yılında, yüzde 5-6 aralığında büyüyeceğini tahmin ediyoruz ” dedi.


Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Hilton Bomonti’de düzenlediği basın toplantısında, konut sektörünü ve Sinpaş GYO’nun 10 yıllık performansını değerlendirdi ve 2016’da görücüye çıkacak yeni projelerini açıkladı.


Gacemer, “Türkiye’de hem markalı konut, hem de yurt dışından gelen talep artıyor. Yabancılara konut satışı 2015 yılında yüzde 20 oranında arttı. Aynı yıl, İstanbul’da sunulan markalı konut proje sayısı, yüzde 23 arttı. Bu dinamiklerin canlı tuttuğu sektör, 2016 yılında da yüzde 5-6 oranında büyüyecektir. Sektörün 42 yıllık uzman ve deneyimli şirketi Sinpaş GYO da bu büyümeye öncülük etmeyi sürdürecek. Sinpaş GYO olarak, 2015 yılında toplam 1200 adet konut satışı ile ciromuzu geçen yıla oranla yüzde 10 artırdık. Gayrimenkul sektörünün Superbrands’i seçildik. Brand Finance araştırmasında Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında yerimizi aldık. Ürettiğimiz ve rafa koyduğumuz projeler sayesinde, son 2 yıldır istikrarlı grafiğimizi daha iyi hedeflere ulaştırmak için çalışıyoruz. Halka arzda bugün için planladığımız hedeflerimize ulaştık. Şimdi, 10. yılımıza daha büyük hedeflerle koşuyoruz” dedi.


“İstanbul ve Ankara’daki yeni projelerimizi lanse edeceğiz”


“Sinpaş GYO olarak halka arzdan bu yana 10 binden fazla aileyi ev sahibi yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yine halka arzdan bu yana, 4,2 milyar TL ciromuz ile gayrimenkul sektöründe büyük bir başarı elde ettik.


2015 yılında, yeni projelerimizle birlikte yakaladığımız büyüme ivmemizi bu yıla taşımanın heyecanını yaşıyoruz. Yine 10 yılda 150.000.000 TL temettü dağıtımı gerçekleştirdik, bunun sadece 40.000.000 TL’lik kısmı 2015 yılında dağıtıldı. Bugüne kadar 600.000.000 TL‘lik sermayemizin yüzde 25’i tutarında temettü verdik.


Yeni modeller bularak banka kredili, kredisiz farklı inovatif finansman teknikleri geliştirdik. Sektörümüzde fiyattan daha önemli olan bir konu, konuta erişimdir. Sinpaş GYO olarak burada erişime odaklanıyoruz. 1 yıldır uygulanan finansman modelimiz ile tüketiciye konut erişimi açısından büyük kolaylık sağlıyoruz.”


2016 yılı ciro hedefi 1 milyar TL


Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer yeni projelerle birlikte 2016 yılının ciro hedefini de açıkladı. Gacemer şu bilgileri paylaştı:


“365 gün yeni fırsatlar araştıran, yeni trendleri takip eden, tecrübeli ve kaliteli insan gücümüzle yeni projeler geliştirmeye odaklandık. Bu yıl için özgün konseptlerimizle yeni yaşam projeleri geliştirdik. Önümüzdeki süreçte, İstanbul ve Ankara’da 3 yeni projemizi lanse edeceğiz. Halihazırda satışta olan bu projelerimizle yılı 800 milyon TL satış cirosuyla kapatmayı hedefliyoruz. Son çeyrekte satışa sunma için çalıştığımız 2 yeni projeyi de eklersek bu yılı 1 milyar TL ciro ile kapatabiliriz.”


İlk “HIGHLİFE” temalı konut projesi Queen Central Park, İstanbul’u taçlandıracak


Sinpaş GYO bu yıl 1 milyar TL ciro hedefliyor!



Gacemer, Queen Central Park Bomonti projesinin ön satışlarına başladıklarını açıkladı: “Sinpaş GYO’nun imzasıyla yükselen ‘Queen Central Park Bomonti’ projesi, Avrupa'nın en büyük kongre oteli Hilton Bomonti’ye komşu olmasının yanı sıra, kültür ve sanat alanlarının merkezinde yer almasıyla da dikkat çekiyor. Özel mimarisiyle İstanbul’u taçlandıracak Queen Central Park Bomonti projesinde, Türkiye’nin ilk HIGHLIFE temalı konutları, kendine ait 10 bin metrekarelik şehir parkı yer alıyor. Proje, aileler için tasarlanan balkonlu ve ferah daireleri ile de rezidans kavramına yeni bir boyut katıyor.”


Ege Vadisi Ankara’da yükseliyor


Ankara’da ise Ege’nin eşsiz güzelliklerinden ilham alınarak tasarlanan Ege Vadisi ile GOP’ta yükselecek yeni projelerini 2016’da lanse edeceklerini belirten Gacemer şu bilgileri paylaştı:


“Kurulduğumuz şehir bizim için özel bir öneme sahip. Bugüne kadar Ankara’da hayata geçirdiğimiz projelerimize olan yoğun talep, bizi başkentimizde yeni projeler geliştirmeye yöneltti. Bunlardan biri de Çankaya’da yükselen Ege Vadisi projesi. Ön satışlarına başladığımız projemizi, Ege’yi İstanbul’dan sonra seven ikinci büyük şehrimiz Ankara’ya armağan ediyoruz. Bu projemizin dışında, Ankara GOP’daki arazimizde çok yakında yeni bir projemiz daha yükselmeye başlayacak.”



Haber Dünya gazetesinde şöyle yer aldı;



Sinpaş GYO, halka arzdan bu yana 10 bin konut satarak, 4,2 milyar TL ciroya ulaştı. 2015'te 650 milyon TL'den fazla ciro elde eden Sinpaş GYO, büyüme ivmesini 2016'da da artırarak sürdürmeye hazırlanıyor. İstanbul Bomonti, Ankara Çankaya ve GOP'ta yükselecek yeni projelerini lanse etmeye hazırlanan Sinpaş GYO, 2016 yılını 1 milyar TL satış cirosu ile kapatmayı hedefliyor. 

Türkiye'de konut satışlarının geçen yıla oranla yüzde 10 arttığına dikkat çeken Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Sinpaş GYO'ın da 2015 yılında toplam bin 200 adet konut satışı ile cirosunu geçen yıla oranla yüzde 10 artırdığını dile getirdi. 

Türkiye'de hem markalı konut, hem de yurt dışmdan gelen talep arttığını ifade edene Gacemer, "Yabancılara konut satışı 2015 yılında yüzde 20 oranında arttı. Aynı yıl, İstanbul'da sunulan markalı konut proje sayısı, yüzde 23 arttı. Bu dinamiklerin canlı tuttuğu sektör, 2016 yılında da yüzde 5-6 oranında büyüyecek" diye konuştu. 

İstanbul ve Ankara'ya yeni proje İstanbul ve Ankara'da 3 yeni projemizi lanse edeceklerini söyleyen Gacemer, "Halihazırda satışta olan bu projelerimizle yılı 800 milyon TL satış cirosuyla kapatmayı hedefliyoruz. Son çeyrekte satışa sunma için çalıştığımız 2 yeni projeyi de eklersek bu yılı 1 milyar TL ciro ile kapatabiliriz" dedi.


Dünya



Haber Yeni Akit'te şöyle yer aldı;


2015'te 650 milyon TL'den ciro elde eden Sinpaş GYO, büyüme ivmesini 2016'da da artırarak sürdürecek. İstanbul Bomonti. Ankara Çankaya ve GOP'ta yükselecek yeni projelerini lanse etmeye hazırlanan Sinpaş GYO, 2016 yılını 1 milyar TL satış cirosu ile kapatmayı hedefliyor. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, "Türkiye'de konut satışlarının geçen yıla oranla yüzde 10, yabancılara konut satışının ise yüzde 20 oranında artması, Türkiye'ye ve sektöre olan güvenin kanıtıdır. Sektörün 2016 yılında, yüzde 5-6 aralığında büyüyeceğini tahmin ediyoruz" dedi. 


Yeni Akit



Haber Milliyet'te şöyle yer aldı;


Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), 2016 yılında hedef büyüterek, yıl içinde yeni eklenecek projelerde gerçekleştireceği satışlarla birlikte toplamda 1 milyar liralık ciro öngörüyor. 

Hem mevcut projelerinde hem de yeni lansmanı yapılacak projelerde farklı ve uygun ödeme modelleri için hazırlık yaptıklarını belirten Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, mart ayında hızlı bir giriş yapacaklarını dile getirdi. Gacemer, “Lüks üstü dahil olmak üzere geniş portföye sahibiz. Bunun doğru zamanda, doğru kişileri bulması için yoğun olarak çalışıyoruz... Bir kişi satış ofisimize geldiyse, onu ev sahibi yapıp göndermek istiyoruz. Buna istekliyiz, çalıştık, hazırız. Her gelene göre bir ödeme planımız mutlaka var” dedi. 

3 projeyle geliyor

2007 yılında halka açılan ve aradan geçen sürede 10 bin konut satışıyla 4 kat büyüme gösteren Sinpaş GYO, bu yıl İstanbul ve Ankara’da 3 projesini satışa çıkaracak. 

İstanbul’daki Queen Central Park Bomonti projesinden 1 milyar 250 milyon ciro beklenirken, Ankara Çankaya’da hayata geçirilecek Ege Vadisi’nden 700 milyon lira, yine Ankara Gaziosmanpaşa’daki proje içinse ticari alanları hariç 800 milyon lira ciro hedefleniyor. Yıl içinde lansmanları yapılacak projelerin, bulundukları bölgelerin değerine değer katacağını ifade eden Gacemer, projelerle ilgili şu bilgileri verdi:

“Türkiye’nin ilk Highlife temalı konutlarının yer alacağı Bomonti projesinde, 10 bin metrekarelik özel şehir parkı da bulunuyor. Ankara’da ise Ege’den ilham alınarak tasarlanan Ege Vadisi ile GOP’ta yükselecek yeni projelerimizi lanse edeceğiz. 

Ege Vadisi için ön satışlara başladık. Ege’yi İstanbul’dan sonra ikinci büyük şehrimiz Ankara’ya taşıyoruz. GOP’ta farklı bir konseptle, geniş ticari alanların yer aldığı karma bir kullanım alanı sunacağız.”  


‘Sektör yüzde 5 büyür’

Gacemer, alıcıların konuta olan taleplerinin her geçen yıl arttığı değerlendirmesinde bulunarak, sektörün 2016 yılında yüzde 5-6 büyümesini öngördüklerini söyledi.

Sinpaş GYO olarak, 2015 yılında toplam 1.200 adet konut satışıyla ciroyu yüzde 10 artırdıklarını ifade eden Gacemer, “Projelerimizle iki yıldır istikrarlı grafiğimizi geliştriyoruz. Halka arzda bugün için planladığımız hedeflerimize ulaştık” dedi. 

Y kuşağının odağında konut var

Konut satışlarının evlilik, boşanma, ayrı eve çıkma temelleri dışında da çeşitlendiğini belirten Seba Gacemer, Eurostat’ın araştırmasındaki çarpıcı sonucu da hatırlattı. Gacemer, araştırmada Y kuşağı olan yeni neslin gündeminde konut alma hedefi bulunduğunu vurgularken, “Bu da satışların dünyada da arttığını, buna bağlı olarak fiyatların da artış gösterdiğini ifade ediyor” dedi.   


Milliyet 



Haber Zaman Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), 2007'de halka arz edildikten sonra bugüne kadar 10 binden fazla aileyi ev sahibi yaparak, 4,2 milyar lira ciroya ulaştı.


Şirket, İstanbul'daki projelerinin yanı sıra Bursa ve Ankara başta olmak üzere Anadolu'da proje geliştirmesiyle de biliniyor. 2015'te 650 milyon lira ciro elde eden Sinpaş GYO 2016'da İstanbul Bomonti, Ankara Çankaya ve Gaziosmanpaşa'da yeni projeler yapacak. Şirket 2016'yı ise 1 milyar lira ciroyla kapatmayı hedefledi. Konut satışlarının geçen sene yüzde 10, yabancılara satışların ise yüzde 20 arttığına dikkat çeken Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, “Bu, Türkiye'ye ve sektöre olan güvenin kanıtıdır. Yurtdışı kaynaklı ilginin, nüfus artışı ve evlenme hızına paralel büyüyen konut ihtiyacının her geçen gün artması ile sektörün 2016 yılında, yüzde 5-6 aralığında büyüyeceğini tahmin ediyoruz.” dedi. 40 milyon lirası geçen sene olmak üzere 10 senede 150 milyon lira temettü dağıttıklarını aktaran Gacemer, "Önümüzdeki dönemde İstanbul ve Ankara'da 3 yeni proje lanse edeceğiz. Bu projelerle birlikte bu seneyi 800 milyon lira satış cirosuyla kapatmayı hedefliyoruz.  Son çeyrekte satışa sunmayı planladığımız 2 yeni projeyi de dahil edebilirsek 2016'yı 1 milyar lira ciro ile kapatabiliriz.”  dedi.


Zaman


Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı;


SİNPAŞ GYO, 2015 yılında 650 milyon liradan fazla ciro elde ederken, 2016 yılında hedef büyüttü.


2007 yılında halka açılan ve geçen sürede 10 bin konut satışı ile 4 kat büyüme gösteren Sinpaş GYO, bu yıl İstanbul ve Ankara’da 3 proje satışa çıkaracak. Şirketin hedefinde yılı 1 milyar lira satış cirosu ile kapatmak var. Sinpaş GYO olarak, 2015 yılında toplam 1.200 adet konut satışı ile ciroyu yüzde 10 artırdıklarını ifade eden Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, “Ürettiğimiz ve rafa koyduğumuz projeler sayesinde, son 2 yıldır istikrarlı grafiğimizi daha iyi hedeflere ulaştırmak için çalışıyoruz. Halka arzda bugün için planladığımız hedeflerimize ulaştık. Şimdi, 10. yılımıza daha büyük hedeflerle koşuyoruz” dedi. İstanbul’daki Queen Central Park Bomonti projesinin ön satışlarına başladıklarını belirten Gacemer şunları söyledi: “Bomonti projesinin kendine ait 10 bin metrekarelik şehir parkı yer alıyor. Ankara’da ise Ege’den ilham alınarak tasarlanan Ege Vadisi ile Gaziosmanpaşa’da yükselecek yeni projelerimizi lanse edeceğiz. Ege Vadisi için ön satışlara başladık. Ege’yi İstanbul’dan sonra seven ikinci büyük şehrimiz Ankara’ya taşıyoruz. Gaziosmanpaşa’daki arazimizde yakında yeni bir projemiz daha yükselmeye başlayacak.”


Hürriyet


Haber Vatan'da şu şekilde yer aldı;


Sinpaş GYO, bu yıl İstanbul ve Ankara’da 3 projeyi satışa sunmaya hazırlanıyor. Mevcut projelerin yanı sıra satışa çıkacak yeni projelerle birlikte toplam 1 milyar lira gelir hedefleniyor.


SİNPAŞ GYO, 2015 yılında 650 milyon liradan fazla ciro elde ederken, 2016 yılında hedef büyüttü. 2007 yılında halka açılan ve geçen sürede 10 bin konut satışı ile 4 kat büyüme gösteren Sinpaş GYO, bu yıl İstanbul ve Ankara’da 3 proje satışa çıkaracak. Şirketin hedefinde yılı 1 milyar lira satış cirosu ile kapatmak var.

 

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, ayrimenkul sektörü ve Sinpaş GYO’ya ilişkin değerlendirmede bulundu. Türkiye’de hem markalı konut, hem de yurt dışından gelen talebin arttığını belirten Gacemer, “Sektör, 2016 yılında yüzde 5-6 büyüyecektir” dedi. Sinpaş GYO olarak 2015 yılında toplam 1.200 adet konut satışı ile ciroyu yüzde 10 artırdıklarını ifade eden Gacemer, “Son 2 yıldır istikrarlı grafiğimizi daha iyi hedeflere ulaştırmak için çalışıyoruz. Halka arzda bugün için planladığımız hedeflerimize ulaştık. Şimdi, 10’uncu yılımıza daha büyük hedeflerle koşuyoruz” diye konuştu.

 

Seba Gacemer, önümüzdeki süreçte, İstanbul ve Ankara’da 3 yeni proje lanse edeceklerini belirterek, “Satışta olan projelerimizle yılı 800 milyon TL satış cirosuyla kapatmayı hedefliyoruz. Son çeyrekte satışa sunmak için çalıştığımız 2 yeni projeyi de eklersek bu yılı 1 milyar TL ciro ile kapatabiliriz” dedi. Gacemer, bu projelerden İstanbul’daki Queen Central Park Bomonti projesinin ön satışlarına başladıklarını Ankara’da Ege Vadisi ve Gaziosmanpaşa projelerini satışa sunacaklarını söyledi.

 Yabancılar İstanbul’da kira sormuyor 

KONUT satışları içinde yabancılarının payının yüzde 25 olduğunu açıklayan Seba Gacemer, şunları kaydetti: “Yabancıların Türkiye’de konuta ilgisi çok yüksek. Tıpkı Türk tüketicisi gibi hem oturmak hem de yatırım yapmak için tercih ediyorlar. Yabancı müşterilerimiz kira getirisini bile sormuyor. Çünkü gayrimenkulun değer kazanacağını biliyorlar. Kira getirisi onlar için bir bonus oluyor. Ancak çok merkezi yerlerde kira getirsini sorabiliyorlar.”

Satış ofisine geleni ev sahibi yapacak 

SEBA Gacemer, orta ve lüks üstü dahil olmak üzere portföye sahip olduklarını belirterek, “Bunun doğru zamanda doğru kişileri bulması için yoğun olarak çalışıyoruz. Bir kişi satış ofisimize geldiyse onu ev sahibi yapıp göndermek istiyoruz. Buna istekliyiz, çalıştık, hazırız. Her gelene göre bir ödeme planımız mutlaka var. Her türlü kolaylığı, ara ödemeler ve taksitler başta olmak üzere sağlıyoruz” dedi. 


Vatan 




Haber Sabah Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



2015'te 650 milyon TL'den fazla ciro elde eden Sinpaş GYO, 2016'da hedef büyüttü. İstanbul Bomonti, Ankara Çankaya ve GOP'ta yeni projeleri lanse etmeye hazırlanan şirket, 2016'da 1 milyar TL ciro hedefliyor. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, "Türkiye'de konut satışları geçen yıla oranla yüzde 10, yabancılara konut satışı ise yüzde 20 oranında arttı. 2016'da konut ihtiyacına paralel sektörün yüzde 5-6 aralığında büyüyeceğini tahmin ediyoruz" dedi. Sinpaş GYO'nun 2015'te bin 200 konut satışı gerçekleştirdiğini anlatan Gacemer, ciroyu da bir önceki yıla oranla yüzde 10 artırdıklarını kaydetti. Şirketin halka arzından bu yana 4.2 milyar TL ciro elde edildiğini belirten Gacemer, "10 yılda 150 milyon TL temettü dağıttık. Bunun sadece 40 milyon TL'lik kısmı 2015'te dağıtıldı" diye konuştu. 



Sabah



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


SİNPAŞ GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, dün İstanbul'da düzenlediği basın toplantısında, konut sektörünü ve Sinpaş GYO'nun 10 yıllık performansını değerlendirdi, 2016'da satışa çıkacak yeni projelerini açıkladı. 2007'de borsaya açıldıklarını hatırlatan Gacemer, "Halka arzdan bu yana 10 binden fazla aileyi ev sahibi yaparak, 4.2 milyar lira ciro elde ettik ve 150 milyon lira temettü dağıttık" dedi. 


3YENİ PROJE YOLDA 

2016 yılında konut sektörünün yüzde 5-6 büyümesini beklediklerini kaydeden Gacemer, "Türkiye'de hem markalı konut, hem de yurtdışından gelen talep artıyor. Sinpaş GYO olarak, 2015'te toplam bin 200 adet konut satışı ile ciromuzu geçen yıla oranla yüzde 10 artırdık. 2016 yılında ise 1 milyar lira ciro hedefliyoruz" dedi Bu yıl üç yeni projeyi lanse edeceklerini kaydeden Gacemer, " 1 milyar 250 milyon lira değerindeki Queen Central Park Bomonti projesini mart ayında tanıtacağız. Yılın son çeyreğinde Ankara Çankaya'daki 700 milyon lira değerindeki Ege Vadisi projesini ve Ankara GOP'taki 800 milyon liralık projemizi vitrine koyacağız" diye konuştu. 


Sözcü



Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, bu yıl içinde İstanbul ve Ankara'da 3 yeni proje tanıtacaklarını, yılı 1 milyar TL ciroyla kapatmayı hedeflediklerini söyledi.


İstanbul Bomonti, Ankara Çankaya ve Gaziosmanpaşa'da üç yeni projeye başlamaya hazırlanan Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), yılı 1 milyar TL satış cirosu ile kapatmayı hedefliyor. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, şirketin, halka arzdan bu yana 10 binden fazla aileyi ev sahibi yaparak 4.2 milyar TL ciroya ulaştığını, 2016 yılında 1 milyar TL ciro yapmayı hedeflediklerini söyledi. Şirketin 2016 hedeflerinin paylaşıldığı basın toplantısında konuşan Gacemer, bu yıl İstanbul Bomonti, Ankara Çankaya ve Gaziosmanpaşa'da yükselecek yeni projelerini tanıtacaklarını söyledi. 

Gacemer "Halihazırda satışta olan bu projelerimizle yılı 800 milyon TL satış cirosuyla kapatmayı hedefliyoruz. Son çeyrekte satışa sunmak için çalıştığımız 2 yeni projeyi de eklersek bu yılı 1 milyar TL ciro kapatabiliriz" dedi. 


150 MİLYON TL TEMETTÜ DAĞITTIK 


Sinpaş GYO'nun, 2015 yılında toplam bin 200 adet konut satışı ile cirosunu geçen yıla oranla yüzde 10 artırdığını vurgulayan Seba Gacemer "10 yılda 150 milyon TL temettü dağıtımı gerçekleştirdik, bunun sadece 40 milyon TL'lik kısmı 2015 yılında dağıtıldı. Bugüne kadar 600 milyon TL'lik sermayemizin yüzde 25'i tutarında temettü verdik" dedi.


QUEEN CENTRAL PARK BOMONTİ ÖN SATIŞA ÇIKTI 


İstanbul'daki Queen Central Park Bomonti projesinin ön satışlarına başladıklarını belirten Gacemer, highlife temalı konutların yer aldığı projenin içerisinde kendine ait 10 bin metrekarelik şehir parkı bulunduğuna dikkat çekti. Seba Gacemer, Ankara Çankaya'da yükselen Ege Vadisi projesinin de ön satışlarına başladıklarını kaydetti. 



Habertürk



Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Sinpaş GYO, halka arzdan bu yana 10 binden fazla aileyi ev sahibi yaptı. 4.2 milyar lira ciroya ulaşan şirket, 2015'te 650 milyon liradan fazla ciro elde etti. Sinpaş GYO 2016'da İstanbul Bomonti, Ankara Çankaya ve GOP'ta yeni projelerini satışa çıkaracak. Bomonti'de Queen Central Park Bomonti'nin ön satışlarına başlandı. Sinpaş GYO, 2016'yı 1 milyar lira satış cirosu ile kapatmayı hedefliyor. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, "Yabancı ilgisinin ve Türkiye'deki nüfus artışı ile evlenme hızına paralel olarak sektörün 2016'da yüzde 5-6 büyüyeceğini tahmin ediyoruz" dedi. 


Posta


Haber Yeni Asya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı....


Sinpaş GYO, halka arzdan bu yana 10 binden fazla aileyi ev sahihi yaparak, 4,2 milyar TL ciroya ulaştı. 2015'te 650 milyon TL'den fazla ciro elde eden Sinpaş GYO, yeni projeleri ile birlikte 2016 yılını 1 milyar TL satış cirosu ile kapatmayı hedefliyor. Yeni projelerle birlikte 2016 yılının ciro hedefini de açıklayan Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemeı; "Yurt dışı kaynaklı ilginin ve Türkiye'deki nüfus artışı ve evlenme hızına paralel olarak oluşan konııt ihtiyacının her geçen gün artması ile sektörün 2016 yılında, yüzde 5-6 aralığında büyüyeceğini tahmin ediyoruz" diye konuştu. Gacemeı; devam eden projeleriyle birlikte bu yıl 1 milyar TL ciro yapabileceklerini belirtti.



Yeni Asya


Haber Cumhuriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Sinpaş GYO, 2015'te650 milyon TL'den fazla ciro elde ederken bu yılki hedefi ise 1 milyar TL satış cirosu ile kapatmayı hedefliyor. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Sinpaş GYO, geçen yıl 1200 adet konut satıklarmı belirterek, "Halka arzdan bu yana 10 binden fazla aileyi ev sahibi yaptık. Yine halka arzdan bu yana, 4.2 milyar TL ciro yaptık. Önümüzdeki süreçte, İstanbul ve Ankara'da 3 yeni projemizi lanse edeceğiz. Gueen Central Park Bomonti projesinin ön satışlarına başlıyoruz" dedi. 


Cumhuriyet




Haber Yurt Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, 2016 yılını 1 milyar TL satış cirosu ile kapatmayı hedeflediklerini söyledi.


Sinpaş GYO, halka arzdan bu yana 10 binden fazla aileyi ev sahibi yaparak, 4,2 milyar TL ciroya ulaştı. 2015'te 650 milyon TL'den fazla ciro elde eden Sinpaş GYO, büyüme ivmesini 2016'da da artırarak sürdürmeye hazırlanıyor. İstanbul Bomonti, Ankara Çankaya ve GOP'ta yükselecek yeni projelerini lanse etmeye hazırlanan Sinpaş GYO, 2016 yılım 1 milyar TL satış cirosu ile kapatmayı hedefliyor. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, "Türkiye'de konut satışlarının geçen yıla oranla yüzde 10, yabancılara konut satışının ise yüzde 20 oranında artması, Türkiye'ye ve sektöre olan güvenin kanıtıdır. Yurtdışı kaynaklı ilginin ve Türkiye'deki nüfııs artışı ve evlenme hızına paralel olarak oluşan konut ihtiyacının her geçen gün artması ile sektörün 2016 yılında, yüzde 5-6 aralığında büyüyeceğini tahmin ediyoruz " dedi. Garemer "Türkiye'de hem markalı konut, hem de yurt dışından gelen talep artıyor. Yabancılara konut satışı 2015 yılında yüzde 20 oranında arttı. Aynı yıl, İstanbul'da sunulan markalı konut proje sayısı, yüzde 23 arttı. Bu dinamiklerin canlı tuttuğu sektör, 2016 yılında da yüzde 5-6 oranmda büyüyecektir. Sektörün 42 yıllık uzman ve deneyimli şirketi Sinpaş GYO da bu büyümeye öncülük etmeyi sürdürecek. Sinpaş GYO olarak, 2015 yılında toplam 1200 adet konut satışı ile ciromuzu geçen yıla oranla yüzde 10 artırdık. Gayrimenkul sektörünün Superbrands'i seçildik. Brand Finance araştırmasında Türkiye'nin en değerli 100 markası arasında yerimizi aldık. Ürettiğimiz ve rafa koyduğumuz projeler sayesinde, son 2 yıldır istikrarlı grafiğimizi daha iyi hedeflere ulaştırmak için çalışıyoruz. Halka arzda bugün için planladığımız hedeflerimize ulaştık. Şimdi, 10. yılımıza daha büyük hedeflerle koşuyoruz" dive konuştu. 


Yurt Gazetesi


Haber Bursa Kent Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


2007 yılında halka açılan ve geçen sürede 10 bin konut satışı ile 4 kat büyüme gösteren Sinpaş GYO, bu yıl İstanbul ve Ankara'da 3 proje satışa çıkaracak. Şirketin hedefinde yılı 1 milyar lira satış cirosu ile kapatmak var. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, "Ürettiğimiz ve rafa koyduğumuz projeler sayesinde, son 2 yıldır istikrarlı grafiğimizi daha iyi hedeflere ulaştırmak için çalışıyoruz" dedi. 


Bursa Kent


Haber Bugün'de şu şekilde yer aldı;


Geçen yılı 650 milyon lira ciroyla kapatan Sinpaş GYO'nun, bu yıl 1 milyar lira hedeflediği açıklandı. 

Sektörle ilgili de bilgi veren Genel Müdürü Seba Gacemer, "Hem markalı konut hem yurtdışından gelen talep artıyor. Yabancıya satışı geçen yıl yüzde 20 arttı" dedi. Şirket bu yıl istanbul ve Ankara'daki yeni projelerini tanıtacak. 


Bugün


Haber Yeni Akit Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Sinpaş GYO, 10. yılına ‘4 kat rekor büyüme’ başarısıyla girdi. Halka arzından bugüne kadar 10 binden fazla aileyi ev sahibi yaptıklarını açıklayan Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, 4.2 milyar lira ciroya ulaştıklarını, yıl sonu ciro hedeflerinin 1 milyar lira olduğunu söyledi.


3 yeni proje

Sektörün 2016 yılında, yüzde 5-6 aralığında büyüyeceğini tahmin ettiklerini kaydeden Gacemer, Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında yer aldıklarını vurgulayarak, ’’Ürettiğimiz ve rafa koyduğumuz projeler sayesinde, son 2 yıldır istikrarlı grafiğimizi daha iyi hedeflere ulaştırmak için çalışıyoruz. 10 yılda 150 milyon lira temettü dağıttık. Yeni modeller bularak banka kredili, kredisiz farklı inovatif finansman teknikleri geliştirdik. 1 yıldır uygulanan finansman modelimiz ile tüketiciye konut erişimi açısından büyük kolaylık sağlıyoruz. Bu yıl için özgün konseptlerimizle yeni yaşam projeleri geliştirdik. Önümüzdeki süreçte, İstanbul ve Ankara’da 3 yeni projemizi lanse edeceğiz.(İstanbul Şişli’de Queen Central Park Bomonti – Ankara Çankaya’da Ege Vadisi ve Ankara Gaziosmanpaşa karma projesi) Toplamda 6 şantiyede çalışmalar sürüyor. Halihazırda satışta olan bu projelerimizle yılı 800 milyon lira satış cirosuyla kapatmayı hedefliyoruz. Son çeyrekte satışa sunma için çalıştığımız 2 yeni projeyi de eklersek bu yılı 1 milyar lira ciro ile kapatabiliriz. Y kuşağı olan yeni neslin gündeminde konut alma hedefinin bulunması satışların artmasında rol oynuyor. Proje konseptlerini bu kuşağın taleplere göre şekillendiriyoruz’’ dedi.


Yeni Akit


Haber Dünya gazetesinde şöyle yer aldı;


Sinpaş GYO İstanbul ve Ankara'da yeni projeleri satışa çıkaracak!


Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, halka arzdan bu yana geçen 10 yılda 10 binden fazla aileyi ev sahibi yaptıklarını belirterek, "Halka arzdan bu yana. 4,2 milyar TL ciromuz ile gayrimenkul sektöründe büyük bir başarı elde ettik" dedi. 

2015 yılında yeni projelerle birlikte yakaladıkları büyüme ivmesini bu yıla taşıdıklarını dile getiren Gacemer, "10 yılda 150 milyon TL temettü dağıtımı gerçekleştirdik, bunun sadece 40 milyon TL'lik kısmı 2015 yılında dağıtıldı. Bugüne kadar 600 milyon TL'lik sermayemizin yüzde 25'i tutarında temettü verdik" diye konuştu. 

Yeni modeller bularak banka kredili, kredisiz farklı inovatif finansman teknikleri geliştirdiklerini anlatan Gacemer, "Sinpaş GYO olarak konuta erişime odaklanıyoruz. Uygulanan finansman modelimizle tüketiciye konut erişiminde kolaylık sağlıyoruz" dedi. 

Seba Gacemer, yeni projelerle birlikte 2016 yılının ciro hedefini revize ettiklerini belirterek, şunları söyledi: "Bu yıl için özgün konseptlerimizle yeni yaşam projeleri geliştirdik. 

Önümüzdeki süreçte, İstanbul ve Ankara'da 3 yeni projemizi lanse edeceğiz. Halihazırda satışta olan bu projelerimizle yılı 800 milyon TL satış cirosuyla kapatmayı hedefliyoruz. Son çeyrekte satışa sunma için çalıştığımız 2 yeni projeyi de eklersek bu yılı 1 milyar TL ciro ile kapatabiliriz."

Dünya




Haber Ekonomi Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Sinpaş GYO, halka arzdan bu yana 10 binden fazla aileyi ev sahibi yaparak, 4,2 milyar TL ciroya ulaştı. 2015'te 650 milyon TL'den fazla ciro elde eden Sinpaş GYO, büyüme ivmesini 2016'da da artırarak sürdürmeye hazırlanıyor. İstanbul Bomonti, Ankara Çankaya ve GOP'ta yükselecek yeni projelerini lanse etmeye hazırlanan Sinpaş GYO, 2016 yılını 1 milyar TL satış cirosu ile kapatmayı hedefliyor. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, "Türkiye'de konut satışlarının geçen yıla oranla yüzde 10, yabancılara konut satışının ise yüzde 20 oranında artması, Türkiye'ye ve sektöre olan güvenin kanıtıdır. Yurt dışı kaynaklı ilginin ve Türkiye'deki nüfus artışı ve evlenme hızına paralel olarak oluşan konut ihtiyacının her geçen gün artması ile sektörün 2016 yılında, yüzde 5-6 aralığında büyüyeceğini tahmin ediyoruz " dedi. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Hilton Bomonti'de düzenlediği basın toplantısında, konut sektörünü ve Sinpaş GYO'nun 10 yıllık performansını değerlendirdi ve 2016'da görücüye çıkacak yeni projelerini açıkladı. Gacemer, "Türkiye'de hem markalı konut, hem de yurt dışından gelen talep artıyor. Yabancılara konut satışı 2015 yılında yüzde 20 oranında arttı. Aynı yıl, İstanbul'da sunulan markalı konut proje sayısı, yüzde 23 arttı. Bu dinamiklerin canlı tuttuğu sektör, 2016 yılında da yüzde 5-6 oranında büyüyecektir. Sektörün 42 yıllık uzman ve deneyimli şirketi Sinpaş GYO da bu büyümeye öncülük etmeyi sürdürecek. Sinpaş GYO olarak, 2015 yılında toplam 1200 adet konut satışı ile ciromuzu geçen yıla oranla yüzde 10 artırdık.


Ekonomi Gazetesi




Haber Özgür Düşünce Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı....



Yeni projelerini lanse etmeye hazırlanan Sinpaş GYO, 2016 yılını bir milyar lira satış cirosuyla kapatmayı hedefliyor.

Sinpaş GYO, 10 binden fazla aileyi ev sahibi yaparak, 4,2 milyar TL ciroya ulaştı. 2015'te 650 milyon TL'den fazla ciro elde eden Sinpaş GYO, İstanbul Bomonti, Ankara Çankaya ve GOP'ta yükselecek yeni projelerini lanse etmeye hazırlanıyor. 


ÜÇ YENİ PROJE 



Sinpaş GYO, 2016 yılını 1 milyar TL satış cirosu ile kapatmayı hedefliyor. 
İstanbul ve Ankara'da 3 yeni projeyi lanse edeceklerini açıklayan Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, "Bu projelerimizle yılı 800 milyon lira satış cirosuyla kapatmayı hedefliyoruz. Son çeyrekte satışa sunmak için çalıştığımız 2 yeni projeyi de eklersek bu yılı bir milyar lira ciro ile kapatabiliriz" dedi. 


Özgür Düşünce


Haber Para Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;

Sinpaş GYO, halka arzdan bu yana 10 binden fazla aileyi ev sahibi yaparak 4.2 milyar TL ciroya ulaştı. İstanbul Bomonti, Ankara Çankaya ve GOP'ta yükselecek yeni projelerini lanse etmeye hazırlanan Sinpaş GYO, 2016 yılını 1 milyar TL satış cirosu ile kapatmayı hedefliyor. Genel Müdür Seba Gacemer, "Türkiye'de konut satışlarının geçen yıla oranla yüzde 10, yabancılara konut satışının ise yüzde 20 oranında artması, ülkemize ve sektöre olan güvenin kanıtı. Konut ihtiyacının her geçen gün artması ile sektörün bu yıl yüzde 5-6 aralığında büyüyeceğini tahmin ediyoruz" dedi. 

Para

Geri Dön