29 / 03 / 2024

Sinpaş GYO Expo Turkey by Katar'a katıldı!

Sinpaş GYO Expo Turkey by Katar'a katıldı!

Sinpaş GYO, bugün kapılarını açan Expo Turkey by Katar Fuarı'na katıldı. Katar ve Türkiye işbirliğinde gerçekleşen fuarda Queen Central Park ve Bursa Modern projeleri tanıtılacak.



Sinpaş, yurt dışında katıldığı fuarlarda ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Sinpaş GYO, 19-21 Nisan tarihlerinde düzenlenen Expo Turkey by Katar'da, Queen Central Park ve Bursa Modern projelerini Katar ve Körfez ülkelerinden gelecek yatırımcılarla buluşturuyor. Geçtiğimiz ay da Cityscape Katar'da yer alarak projelerini tanıtan Sinpaş GYO, büyük ilgi görmüştü. 


Marka değeri her geçen gün yükselen İstanbul'un; en köklü ve değerli semti Şişli Bomoııti'de konumlanan Queen Central Park, şehrin merkezinde lüks ve konforlu bir yaşamı şık bir dekorasyonla sunuyor. Boğaz'a ve Tarihi Yarımada'ya hâkim konumu ile dikkat çeken projeden Taksim, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi iş ve eğlence merkezlerine çok kısa sürede ulaşılabiliyor. 


Türkiye'nin ilk 'Highlife' temalı projesi Queen Central Park, kendine ait 10 bin metrekarelik 'Şehir Parkı' ile şehrin tam merkezinde bir yaşam alanı sunuyor. 


Bursa etkisi 

Son yıllarda Türkiye-Katar ticaret hacminin büyümesi, Katarlı gayrimenkul yatırımcılarının İstanbul ve Bursa projelerine olan ilgisini arttırıyor. Bursa, tarihi zenginliği ve kültürel mirası ile yerli konut alıcısının olduğu kadar, yabancı yatırımcının da ilgisini çeken bir şehir. 


Bursa'nın en büyük konut projesi olan Bursa Modern, 26 bin metrekarelik gölet, göl kenarındaki iskele meydanları, gölet kenarında yalılar, köşkler, göl ve doğa manzaralı kuleler ve rezidansları ile dikkat çekiyor.



Milliyet


Geri Dön