29 / 03 / 2024

Sinpaş Köyceğiz Konutları'nın yüzde 60'ı satıldı!

Sinpaş Köyceğiz Konutları'nın yüzde 60'ı satıldı!

SİNPAŞ'ın İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirdiği 'Köyceğiz' konut projesinde evlerin yüzde 60'ı sahibini buldu. Mayıs 2016'da tamamlanması planlanan projede tüm evler göl ve peyzaj manzarasına hâkim.



SİNPAŞ'ın İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirdiği 'Köyceğiz' konut projesinde evlerin yüzde 60'ı sahibini buldu. 


26 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilen projede, geniş peyzaj alanlan ve az katlı mimari üe köy hayatını hatırlatan bir yaşam alanı yaratılması hedefleniyor. Projede büyüklükleri 67 ile 206 metrekare arasında değişen 291 daire yer alıyor. Mayıs 2016'da tamamlanması planlanan projede tüm evler göl ve peyzaj manzarasına hâkim. Köyceğiz, TEM otoyolu üzerinde Sancaktepe gişelere 4 kilometre, Şile otoyoluna ise 5 kilometre mesafede bulunuyor. Projenin lokasyonu, yakın çevresindeki ücari alanlar, okullar, hastaneler ve bölgede inşası devam eden metro ulaşımıyla da öne çıkıyor. Projenin şehrin karmaşasını bırakıp güneydeki bir kasabaya yerleşmeyi hayal edenlere hitap ettiğini belirten şirket yetkilier, "Güney'deki o sahil kasabasının sıcaklığını İstanbul'a taşıyan Sinpaş Köyceğiz'de peyzaj; 2 bin 500 metrekarelik göletin etrafında geliştirildi. 


Köy yaşamının huzurunu yansıtan bu sıcak ve samimi projenin merkezinde, Orta Kahve yer alıyor. Çınar ağaçları, taş dokusu, kahvesi ve çeşmesi ile bir köy meydanının doğallığı ve dinginliği Köyceğiz'de yeniden hayat buluyor. Köy meydanının hemen yamnda asma, elma, armut, kayısı, erik, kiraz, portakal ve mandalina ağaçlarından oluşan bir meyve bahçesi var" dedi. 


Hürriyet


Geri Dön