24 / 04 / 2024

Sinpaş Köyceğiz projesi 2016'da tamamlanıyor!

Sinpaş Köyceğiz projesi 2016'da tamamlanıyor!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Sinpaş Köyceğiz

Sinpaş Yapı, İstanbul'da köy yaşamı isteyenler için yeni bir proje hayata geçiriyor.Sancaktepe'de 26 bin metrekare arsa üzerine kurulacak 'Köyceğiz' projesinde köy kahvesinden meyve ağaçlarına kadar tüm detaylar doğal yaşamdan izler taşıyor. Proje 2016'da



40. yılını kutlayan Sinpaş Yapı, Sancak/1 I 1 tepe'deki 6. projesi için çalışmalara JL başladı. Satış değeri 180 milyon lirayı bulacak projede köy hayatı istanbul'a taşınacak.  Sinpaş Yapı  Genel Muduru Ahmet Çelik, 24 bin metrekare arsada 291 konuta yer verilen projede dış cepheden sosyal alanlara kadar her alanda doğal bir hayat özlemi çekenlerin düşünüldüğünü söyledi. 


YARISINI SATTI


Çelik, inşasına başlanan Köyceğiz'de konutların yüzde 50'sini sattıklarını söyledi. Projeyi mayıs 2016'da tamamlayacaklarını belirten Çelik, "Köyceğiz'de diğer projelerimizde olduğu gibi yeşil alana ve su öğelerine geniş yer verdik. Projeyi 2500 metrekarelik biyolojik bir golün etrafına yerleştirdik. Koy kahvesi, çeşmesi, meydanı, taş dokusu ve çınar ağaçları ile sıcak bir ortam yaratacağız" dedi. 


1200 KİŞİ YAŞAYACAK


Sinpaş bünyesinde faaliyet gösteren Servet GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, ise 5 ila 11 katlı bloklara yer verdikleri projede yaklaşık Mahmut Sela Çelik j 200 kişinin yaşayacağını ifade etti. Sancaktepe ve Sultanbeyli hattının gelişime dikkat çeken Çelik, projelerinin 2015'te tamamlanacak metro hattı ile yeni şehir hastanesine yakın olduğunu ifade etti.

 

ANKARA'DA GERİ SAYIM


Ahmet Çelik, Ankara'da hayata geçirdikleri Altınoran projesinde bugüne kadar 2.600 konutu satışa sunduklarını ve bu konutların yüzde 83 unu sattıklarını söyledi. 1 milyon 850 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçen projenin Türkiye'deki en büyük konut projesi olduğunu söyleyen Çelik,"Çankaya Orandaki projemizde 2 milyon metrekare inşaat yapacağız. İlk etap teslimlerine bu yıl ağustosta başlıyoruz. Projedeki kayak pisti inşaatına bu yıl başlayacağız.


Proje içinde ulaşımı sağlayacak teleferik hattı ise bu yaz tamamlanacak" dedi. 


DENİZLİ'YE 2.300 KONUT


Denizli'de planladıkları karma kullanımlı proje için ruhsat aldıklarını ve inşaat çalışmalarına başladıklannı belirten Ahmet Çelik, 2.2002.300 konut planladıklanm ifade etti.


120 AY VADE


Köyceğiz'de, daire fiyatlan 317 bin 400 ile 913 bin 903 TL arasında değişiyor.Şirketin 'Nefes Aldıran Ödeme Planı' kampanyası Liva ve Altınoran projeleriyle birlikte Köyceğiz'de de geçerli. Kampanyada, yüzde 10 peşinat sonrası yüzde 10'luk bolüm 12 ay taksitle vade farksız ödeniyor. Kalan kısım için 14 ay sonra. 120 aya varan vade gibi seçenekleri sunuluyor.


Hürriyet


projeye sor



Geri Dön