25 / 04 / 2024

Sinpaş Lagün'de 544 bin TL'ye!

Sinpaş Lagün'de 544 bin TL'ye!

Sinpaş GYO, Phuket Adası Laguna bölgesindeki doğal Lagün'lerden esinlenilerek Samandıra'da hayata geçirdiği Lagün Projesi'yle masalsı bir yaşam vaat ediyor.



Projenin adı: Lagün
Projenin lokasyonu: Samandıra  
Yapan şirket: Sinpaş GYO
Satış pazarlama sorumlusu: Satış Müdürü Cüneyd Dişkaya
İnşaata başlama tarihi: Mayıs 2007
İnşaatı bitirme tarihi: 1.ve 2.Etap hemen teslim 3.ve 4.Etap 30 Aralık 2010    
Toplam arsa: 182 bin metrekare 
Ticari alanlar: Güzellik merkezi ve market
Sosyal donatılar:  Zen Club, Fitness, yoga-dans, pilates, tenis, sauna ve açık yüzme havuzu Samandıra Lagün Atlı Spor Kulübü bulunuyor. 
Konut bilgileri: Lagün Projesi,  müstakil villalar,  bahçeli evler ve teras evler olmak üzere büyüklükleri 209 metrekareden 749 metrekareye kadar değişen 5 farklı mimaride, 9 farklı büyüklükte ev tipinden oluşuyor. Proje 4 etapta toplam 515 konuttan oluşuyor.
En düşük ve en yüksek metrekare fiyatı: 2 bin 600 TL ile 3 bin 800 TL arasında değişiyor.
Projedeki en pahalı ve en ucuz konutun fiyatı: 544 bin TL- 2 milyon 718 bin TL
Projedeki binaların kaç yükseklikleri: Proje sadece müstakil tripleks villalar, bahçe dubleks ve teras dubleks evlerden oluşuyor. 
Proje bitiminde tahminen yaşayacak insan sayısı: Toplam 1500 kişi
Projenin ayırt edici özelliği: Phuket Adaları'nda bulunan lagünleri Türkiye'de ilk kez yorumlayan Sinpaş GYO'nun Lagün Projesi, dünyadaki sayılı örnekler arasında yer alıyor. Sinpaş Lagün'de her biri ismini bir göl çiçeğinden alan Lilyum, İris, Mimoza, Lotus ve Anemon isimli beş farklı mimariye sahip, her biri lagün manzaralı teras evler, bahçeli evler ve müstakil villalardan oluşuyor. Doğal yaşam tarzı benimsenerek projelendirilen Lagün'de toplam su alanı dahil yaklaşık 70 bin metrekarelik yeşil alan düzenlemesi yapıldı. Nefes kesen bir bitki örtüsüne sahip Lagün projesinde toplam 107 farklı tür bitki yer alıyor. Bu bitkiler içerisinde 11 farklı bitki grubu biyolojik gölet oluşumu sağlamak için her bir Lagün içerisinde kullanıldı. 11 farklı bitki grubunda ise toplam 17.594 adet bitki bulunuyor. 
Projede anneler için neler düşünülmüş: Lagün'de yaşamayı tercih eden anneler, içerisinde bulunan 29 gölde sandalla komşusuna gitme lüksüne sahip olacak. Ayrıca Lagün Apart Residence hizmetleri dahilinde çocuk bakıcılığı, hause keeping gibi profesyonel hizmetlerden faydalanabilecekler.
Projede babalar için neler var: Babalar işten arta kalan zamanlarında Samandıra Lagün Atlı Spor Kulübü'ndeki açık ve kapalı manejlerde özel eğitmenler yardımıyla at binebilir.
Projede çocuklar için neler var: Çocukların doğal yaşamdan uzaklaşmadan, tabiatla iç içe büyüyecekleri Sinpaş Lagün'de, yüzme havuzlarından çocuk oyun parklarına kadar bir çok aktivite bulunuyor.
Projeye en yakın okullar kaç km uzaklıkta: Özel Küçük Prens İlköğretim Okulu 300 metre, Bilfen koleji 10 km, Samandıra Ticaret Meslek Lisesi 300 metre uzaklıkta yer alıyor.
Projeye en yakın poliklinik ve hastanelerin uzaklıkları neler: Özel Bölge Hastanesi 1 km, Özel Saygı Hastanesi Sultanbeyli ve Sultanbeyli Devlet Hastanesi 4 km uzaklıkta.
En yakın alışveriş merkezi: Sarıgazi Fabulist Alışveriş Merkezi 2 km
Sabiha gökçen ve Atatürk Havalimanı'na uzaklığı kaç km: Sabiha Gökçen Havaalanı'na 25  km mesafede.
Anayollara olan uzaklığı: TEM otoyoluna 1 km mesafede, Şile otoyolunun yakınında

www.sinpaslagun.com
0 216 280 00 27

Tebernüş Kireçci- Seda Tabak/ Milliyet Cadde


Geri Dön