28 / 03 / 2024

SİNPAŞ Lagün'de erken teslim!

SİNPAŞ Lagün'de erken teslim!

Anadolu Yakası'nda masalsı bir yaşam seçeneği sunan Lagün'de konutlar ocak ayında sahiplerine teslim ediliyor



Sinpaş GYO'nun masalsı bir yaşam sunduğu Lagün Projesi'nde erken teslim heyecanı yaşanıyor. 2008 yılındaki başarılı satış grafiği ve sektörün önünü açan uygulamaları ile konut alıcısı için güvenilir bir liman olan Sinpaş GYO, Mart ve Eylül 2009 olarak planlanan 1. ve 2. etap konut teslimlerine Ocak 2009 itibariyle başladı.


Gayrimenkul sektörünün öncü şirketi Sinpaş GYO, projelerine son hızla devam ediyor. Su ve yeşille iç içe bir atmosferde yer alan ve dünyanın ilgi odağı Phuket Adası Laguna Bölgesi'ndeki doğal `Lagün'lerden esinlenerek yapılan Lagün Projesi'nde konutlar 1. etapta 2 ay, 2. etapta 8 ay öncesinden teslim ediliyor.

Lagün Projesi'ne Mart 2007'de başladıklarını söyleyen Sinpaş GYO Pazarlama Müdürü Barış Ekener, projenin erken teslim sayesindee müşterilerine bir an önce dekorasyonlarını yaptırıp evlerine taşınma imkanı sunduklarını belirtti. Bahar döneminde 1. ve 2. etaptaki Lagünler'in ve peyzajın tamamlanacağını belirten Ekener, `'Şimdiden 30 aile evlerini erken teslim aldı ve teslimlerimiz düzenli bir şekilde devam ediyor'' dedi. Lagün evleri ile, Anadolu Yakası'nda vaat ettikleri mutlu, keyifli ve konforlu yaşamı ev sahiplerine önceden müjdelediklerini kaydeden Ekener, projede yer alan 3 ve 4. etaptaki evlerin üretimine de hızla devam ettiklerini belirtti.

Profesyonel dekorasyon çözümleri üreten Dekor's tarafından tasarımı ve uygulamaları yapılan dört de örnek evin bulunduğuna dikkat çeken Ekener şunları söyledi:

`'Lagün'de yaşamayı tercih edenler , içerisinde bulunan 29 gölde sandalla komşusuna gitme lüksüne sahip olacak. Ayrıca açık-kapalı manejlerinde özel eğitmenler eşliğinde binicilik sporunun keyfini yaşayıp, şehirden uzaklaşmadan şehrin stresinden arınacakları içerisinde anti aging, detox, cilt bakımı, fitness ve spa gibi hizmetlerin verileceği Zen Club'da yaşam kalitesi ve konforu adına birçok imkandan faydalanabilecek''

Toplam 178 bin metrekarelik alanda 4 etaptan ve 515 konuttan oluşan Lagün'de teras bahçe ev, bahçeli ev ve müstakil villa seçenekleri ile yepyeni bir yaşam alanı sunuluyor. Her biri ismini bir göl çiçeğinden alan Anemon, Mimoza, Lotus, İris ve Lilyum evlerinde farklı metrekarelerde konut seçenekleri bulunuyor. 209m2 ile 749m2 arası konutların fiyatları 501.900 TL ile 2.315.250 TL arasında değişiyor. Lagün'deki örnek evlerin dekorasyon tasarım, proje ve uygulamasını gerçekleştirmiş olan Dekor'S firması da talep edildiğinde, Lagün ev sahiplerine en üst kalite hizmeti sunuyor.

29 gölden oluşan yaşam alanı

Küçük ırmaklarla birbirine bağlı lagünlerin yer aldığı Lagün- Samandıra Projesi'nde 29 göl ile bir su coğrafyası oluşturan Sinpaş GYO, ayrıcalıklarla dolu bir hayatı, güzel şehir İstanbul'da yaşamak isteyenleri Lagün'e davet ediyor.

Dünyada Phuket Adaları (Tayland) ve Dubai'deki birkaç projede bulunan lagünleri Türkiye'de ilk kez yorumlayan Sinpaş GYO'nun Lagün Projesi dünyadaki sayılı örnekleri arasındaki yerini aldı. Suyla yaşam trendinin öncüsü Sinpaş GYO, her biri lagünleri gören manzaraya sahip teras bahçe evler, bahçeli evler, müstakil villalar, butik otel, binicilik kulubü ve Zen Kulüp ile yaşam kültürünün bütün öğelerini içinde barındırıyor.


Villalardan oluşan Lagün'ün en dikkat çeken özelliği konutları çevreleyen göller. Lagün'de, farklı konseptlerde dizayn edilen 29 göl ve Zen Club bulunuyor. Doğa ve huzurun bir arada olacağı Lagün İstanbul, Zen Club; doğayla uyumlu mimarisinde barındırdığı SPA, fitness, açık yüzme havuzu ve çeşitli sosyal aktiviteleriyle keyifli zamanlar geçirmeyi sağlayacak.


Lagün'de dileyenler, açık ve kapalı manejlerde özel eğitmenler yardımıyla at binmenin keyfini de çıkaracak.


Lagün Otel-Residance ise otel konforunda bir evde yaşamak isteyenler için her türlü olanağın düşünüldüğü, Lagün'ün özgün mimarisini aratmayacak standartlarda dizayn edilen bir butik otel. Lagünlüler, Wellness&SPA merkezinden de yararlanabilecekler.


Teknolojik üretim

Lagün Villaları'nın dış cephelerine, UV ışınlarına karşı 100 yıl garantili Seranit markalı granit seramik, sinüsoidal oluklu metal levha ve akrilik boya kullanılarak özgün ve estetik bir görünüm kazandırılıyor.


Günümüzün en son teknolojileriyle konut üreten Sinpaş; Lagün'de yapılarda depreme dayanıklı olması amacıyla perde ve kiriş çerçeveli duvar tasarımı uyguluyor.

www.sinpaslagun.com

0216 311 40 93-311 53 81-311 49 07

Projeden görüntüler için tıklayınız...

Geri Dön