23 / 04 / 2024

Sinpaş, Queen Bomonti'yi tanıttı!

Sinpaş, Queen Bomonti'yi tanıttı!

Sinpaş GYO, Cityscape Global 2015 fuarında, Queen Bomonti projesini ilk kez gösterdi. Rezidans projesi olan Queen Bomonti, Sinpaş'ın 210 metrekarelik standında, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.



Sinpaş GYO, Cityscape Global 2015'te Queen Bomonti projesini ilk kez gösterdi. Rezidans projesi olan Queen Bomonti, Sinpaş'ın 210 metrekarelik standmda yer aldı. Arap yarımadasının önde gelen yatırımcılarının ziyaret ettiği standmda Sinpaş, Aydos Country, Bursa Modern, Ege Yakası gibi projelerini de ziyaretçilere tanıttı. 


Sinpaş, fuarda 45 milyon liralık satışa dönmesini öngördüğü iş görüşmesi yaptığını açıkladı. 


Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, "Fuarın kuralları gereği burada satış yapmak yasak, sadece rezervasyon almıyor ve görüşmeler yürütülüyor. Ancak bizim sıcak satışa dönmesini umduğumuz 45 milyon liralık görüşmemiz oldu. Fuar sonrasında bunu gerçeğe döndürmeye çalışacağız" dedi. 


Öte yandan Gayrimenkul sektöründe 41. yılını kutlayan Sinpaş, 2014 yılının en iyi markalarına verilen Superbrands Ödülü'nün sahibi oldu. Superbrands Türkiye tarafından 15 Eylül'de düzenlenen töreninde Sinpaş adına ödülü Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer aldı. 


İş dünyasının önemli isimlerinden oluşan seçici kurul ve AC Nielsen'in değerlendirmeleriyle belirlenen Türkiye'deki 1023 marka arasından bu ödüle layık görülen Sinpaş, yatırımları, marka bilinirliği, iş gücü kalitesi, şirket teknolojisi, çevre duyarlılığı, etik değerlere uyması ve vergi sıralamasındaki yeri gibi kriterler kapsamında değerlendirildi. 



Milliyet





Geri Dön