25 / 04 / 2024

Sinpaş Queen Bomonti ne zaman satışa çıkacak?

Sinpaş Queen Bomonti ne zaman satışa çıkacak?

İSTANBUL’da yüksek binalarıyla dikkat çeken Bomonti’ye yeni bir proje daha geliyor. Sinpaş GYO, yaklaşık 2 yıl önce ‘Time Residence’ adıyla duyurduğu ancak daha sonra değişikliğe gittiği yeni projenin satışına hazırlanıyor.



Adı Sinpaş Queen Bomonti olarak değiştirilen ve Eylül ayında satışa çıkacak olan projede 800 konut bulunacak. Proje için ön talep süreci başladı. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, 15 dönümlük arazide hayata geçirecekleri projenin ipuçlarını verdi. Bomonti’de Anthill Residence ile Hilton Oteli arasında başlayacakları projenin İstanbul silueti içerisinde bir sembol olacağını ifade eden Seba Gacemer, şunları söyledi:


“Ön satışlarına başladığımız projenin Eylül ayında resmi satışlarına başlayacağız. Yaklaşık 800 konut bulunacak. İlk defa rezidans konseptinde ailelerin hedeflendiği bir projeyi hayata geçirdik.”


Özel sektörün satış şampiyonu

SEBA Gacemer, geçen yılın en çok tercih edilen özel sektör gayrimenkul markası olduklarını hatırlattı. Gacemer, “Bu yıl da zirvedeki yerimizi koruyoruz. Mart ayında Sinpaş GYO ve Sinpaş Yapı toplam 415 konut satışıyla gayrimenkul sektöründe, en fazla satış adedine ulaşan özel sektör şirketi oldu” diye konuştu.


Vatan 


Geri Dön