23 / 04 / 2024

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan 2 bin 500 TL ödeme ile ev, 1.000 TL ile araba sahibi olma imkanı!

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan 2 bin 500 TL ödeme ile ev, 1.000 TL ile araba sahibi olma imkanı!

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı ile ayda 2 bin 500 TL’ye ev, 1.000 TL'ye de araba sahibi olma fırsatı sunuluyor. Peki Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı nedir? Yapı Tasarruf Sandığı nasıl işler? İşte Yapı Tasarruf Sandığı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...



Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı ile ayda 2 bin 500 TL’ye ev, 1.000 TL'ye de araba sahibi olabilirsiniz. Yapı Tasarruf Sandığı kapsamında, iki farklı sistemle ev ve araç sahibi olma imkanı sunuluyor. Bunlar, Serbest Planlı Tasarruf Programı ve Çekilişli Tasarruf Programı. 

Yapı Tasarruf Sandığı ile müşeriler, Türkiye’de istediği her yerden kendi zevkine göre beğendiği herhangi bir evi ve sözleşme ile belirlenen maddi değeri aşmayan arabayı alabiliyor. Hem ev hem araç için herhangi bir ipotek, haciz bulunmaması şartı yer alıyor. 

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı ile 2 bin 500 TL aylık taksit ödemesi için 500 bin TL'ye, 5 bin TL aylık taksit ödemesi için ise 1 milyon Türk Lirası'na ulaşan finansal destek sunuluyor. 

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı ndan 2 bin 500 TL ödeme ile ev, 1.000 TL ile araba sahibi olma imkanı! 

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı ile müşterilerden faiz veya ilave masraf talep edilmiyor. Peşinat ya da ara ödeme yapılma zorunluluğu olmayan Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı kapsamında, ödeme planı da kişiler tarafından belirleniyor. Kişinin bütçesine ve tercihlerine göre bir ödeme planı hazırlanıyor. 

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı ile konut sahibi olmak isteyenlere 20 aydan 120 aya kadar varan taksit fırsatı sunuluyor. Müşterilere sabit ya da değişken taksit seçenekleri sunuluyor. 

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı ndan 2 bin 500 TL ödeme ile ev, 1.000 TL ile araba sahibi olma imkanı!

SİNPAŞ YAPI TASARRUF SANDIĞI 8 SORUDA TÜM DETAYLARIYLA 

1. Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Serbest Planlı Tasarruf Programı nasıl işler? 

Serbest Planlı Tasarruf Programı'nda ev veya araç almak isteyenler, kendi belirledikleri taksit tutarı, peşinatlı ya da peşinatsız ve vadeye göre tasarruf planını belirliyor. Bu yöntemde, faizsiz ve kredisiz şekilde ev ve araçların ne zaman alınacağı da belirleniyor. 

2. Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Çekilişli Tasarruf Programı nasıl işler? 

Çekilişli Tasarruf Programı'nda ev ve araç almak isteyen müşterilere, kendi belirledikleri taksit tutarı, peşinatlı ya da peşinatsız ve vadeye göre hazırladıkları plan çerçevesinde bir teslimat tarihi belirtiliyor. Teslimat en geç bu tarihte yapılıyor. Ancak, plana uygun koşullar sağlanırsa teslimat hemen de gerçekleştirilebiliyor. 

3. Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'nda taksit ödemeleri ne zaman başlıyor?

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'nda taksit ödemeleri, üyelik sözleşmesi yapıldıktan sonra, kişinin belirlediği ödeme planı kapsamında başlıyor. 

4. Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'nda taksit ödenmezse ne olur? 

Taksit ödemelerinin gecikmesi durumunda, Sinpaş Tasarruf Finansman A.Ş. yasal işlem başlatma hakkı bulunuyor veya yeni bir ödeme planı hazırlanıyor. 

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı ndan 2 bin 500 TL ödeme ile ev, 1.000 TL ile araba sahibi olma imkanı!

5. Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'nda taksit erteleme imkanı var mı? 

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'nda taksit erteleme imkanı da sağlanıyor. Evini henüz teslim almayan müşterilere taksit değiştirme fırsatı tanınırken; taksit ödemelerinde zorlanma durumlarında da taksit erteleme yapılabiliyor. Taksit erteleme hakkından ev teslim edilmemişken faydalanılabiliyor. 

Bu çerçevede, taksitler cezasız olarak erteleniyor ve ardından toplu ödeme şartı olmadan sıralı ödemeler yapılıyor. 

6. Kredi notu düşük olanlar ve banka borcu olanlar Yapı Tasarruf Sandığı'na başvuru yapabilir mi? 

Tasarruf finansman sektöründe kredi uygulaması bulunmadığı gibi kredi notu da önem arz etmezken; kişinin banka borcu olması da tasarruf etmesine engel olmuyor. 

7. Ev almak kaç yıl sürüyor? Evin teslim süresi ne kadar? Tapu ne zaman alınıyor?

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı kapsamında, müşterilere farklı tasarruf yöntemleri sunuluyor. Seçilen tasarruf yöntemi ve belirlenen ödeme planına göre teslim tarihi değişiyor. 

Yapı Tasarruf Sandığı ile ev sahibi olan vatandaşların tapuları, teslimat tarihlerinde veriliyor. Program kapsamında, sözleşme imzası ile tapu işlemi gerçekleştirilemiyor. 

8. Kimler Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'na başvuru yapabilir?

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'na katılmak için herhangi bir ön şart bulunmuyor. Konut veya araç almak isteyen herkes bu sisteme kendine uygun olan şartlar çerçevesinde katılabiliyor. 

Sosyal güvencesi olmayan vatandaşlar da Yapı Tasarruf Sandığı ile konut ve araç sahibi olabiliyor. Bu noktada, gerekli görülürse teslimat aşamasında gelirini belgeleyebilen bir kefil istenebilmekte. 

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı ile ayda 2 bin 500 TL’ye ev sahibi olma imkanı!

Sinpaş Kızılbük GYO nedir? İşte detaylar!

Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Eylül 2022! 


Geri Dön