08 / 05 / 2024

Sinpaş'ın boğazı tamam sıra sarayda

Sinpaş'ın boğazı tamam sıra sarayda

Sinpaş Pazarlama Müdürü Ekener, Boğaziçini projeleriyle yaşattıkları, şimdi de tarihi sarayları inşa edeceklerini söyledi. Ekener, saraylara daha duyurulmadan yoğun ilgi olduğunu belirtti



34 yıldır gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Sinpaş Group, göller, göletler, havuzlar ile projelerine suyu taşıdı. Suyu iyi yönettiklerinin altını çizen Sinpaş Pazarlama Müdürü Barış Ekener, "Tarih boyunca insanlar hep suyun etrafına yerleşmişler. Uygarlıklar su kenarlarında kurulmuş. Biz de kurduğumuz yaşam alanlarına suyu taşıdık" dedi. Bosphorus City projeleriyle boğazı tüm güzellikleri ile İstanbul Halkalı'ya taşıdıklarını söyleyen Ekener, "Ortaköy'ü, Kanlıca'sı, yalıları ile hayata geçirdiğimiz Bosphorus'da, insanlar suya olan hasretlerini gideriyorlar. Sandallara bidip yalıların arasında gezebiliyorlar" diye konuştu.

KIZ KULESİ TAŞINIYOR
Bosphorus City'de toplam 2 bin 793 konut bulunduğunu, buna ek olarak 600 tane de sarayı projeye eklediklerini belirten Ekener, saraylar bölümünde Kız Kulesi'nin de örneğinin yer alacağını kaydetti. Ekener, şöyle devam etti: "Projeyi lanse etmememize rağmen, şimdiden talep birikmeye başladı. Bilgi almak isteyen yurt içinden ve yurt dışından çok kişi oluyor. Bosphorus'dan da Rus, Kazak, Moldovyalı ve Azeri kökenli, konut alan 150 kişi var. Evlerin yüzde 10'unu yabancılar aldı." Önümüzdeki 4 yılda 23 proje geliştireceklerini dile getiren Ekener, projelerin toplam 2.6 milyar euroluk bir yatırım değeri olacağını ve 11 bin 500 kişiye istihdam sağlayacağını kaydetti. Ekener, İstanbul,  Ankara  ve Marmaris 'te projeler gerçekleştireceklerini anlatarak, "Ankara'da da yine su temasını yoğun işleyeceğiz. Ankaralılara İstanbul'u özletmeyeceğiz" dedi.

'Satış rekoru kırdık'
* 2008'de 780 milyon TL ciro yaptık ve 2 bin 200 konut satarak sektörde bir rekor kırdık.
* Bu yıl 750 konut sattık. 231 milyon TL ciro yaptık. Sezona Nisan'da başladığımızı dütünürseniz bu rakamlar çok iyi.
* Şu an satışı devam eden 4 projemiz var. Lagün, Bursa Modern, Agua City ve Bosphorus City.
* Bosphorus'a saraylar bölgesini de eklediğinizde, 1.3 milyar TL'lik bir proje olacak.
* Bosphorus'un sitesini 86 ülkeden 150 bin kiti ziyaret etti.
Takvim


Geri Dön