25 / 04 / 2024

Sinpaş'tan Dubai'de 45 milyon TL'lik görüşme!

Sinpaş'tan Dubai'de 45 milyon TL'lik görüşme!

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, “Fuarın kuralları gereği burada satış yapmak yasak, sadece rezervasyon alınıyor ve görüşmeler yürütülüyor. Ancak bizim sıcak satışa dönmesini umduğumuz 45 milyon liralık görüşmemiz oldu.



Dubai’deki Cityscape Fuarı’na katılan ve fuarıdan artık bir pazar yeri haline geldiğini anlatan Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, “Fuarın kuralları gereği burada satış yapmak yasak, sadece rezervasyon alınıyor ve görüşmeler yürütülüyor. Ancak bizim sıcak satışa dönmesini umduğumuz 45 milyon liralık görüşmemiz oldu.Fuar sonrasında bunu gerçeğe döndürmeye çalışacağız” dedi.


Fuarda ilk defa Sinpaş GYO’nun Bomonti’deki Queen projesini görücüye çıkarttıklarını ifade eden Çelik, “Altın Oran, Aydos Country, Ege Yakası gibi projelerin yanı sıra özellikle Araplardan son dönemde ilgi çeken Bursa’daki Bursa Modern projemiz başta olmak üzere 20’nin üzerindeki projemizi burada satışa sunduk. Gelen ilgiden memnunuz” şeklinde konuştu. .


Güvenliyiz

Türkiye’deki gelişmeler paralelinde fuarı değerlendiren Çelik, “İnsanlardan bu noktada bir olumsuz tavır görmüyoruz. Neresinden bakarsanız bakın yine Ortadoğu’nun en güvenli limanı bugünkü konjonktürde Türkiye. Bölgenin siyasi, ekonomik ve güvenlik açısından en istikrarlı noktası olarak öne çıkıyor. Satış rakamları bunun ortaya koyuyor” dedi. Çelik, Türkiye’deki siyasi ve bölgesel karışıklıkların bu piyasayı çok etkilemediğine işaret ederken, “Yerli ve yabancı yatırımcının Türkiye’ye güvendiğini görüyoruz. Günlük Gündem değişiklikleri bu noktada stabil bir pazarı etkilemeyecektir” ifadelerini kullandı.


Daha önceki yıllara göre bu yılki fuarda kadın müşterinin ilgisinin arttığını gözlemlediklerini belirten Çelik, “Arap kadınlarından özellikle eşlerinden bağımsız hareket eden kadınlardan fuardaki diğer projelere göre bir ilgi olduğunu gördük. Bunların satışa döneceğini umut ediyoruz” dedi.


Milliyet


Geri Dön