25 / 04 / 2024

Şirin İnşaat, Adana'da 328 konut inşa ediyor!

Şirin İnşaat, Adana'da 328 konut inşa ediyor!

Başanlı inşaat projeleriyle öne çıkan Şirin İnşaat, sektörde yeni olmasına ağmen gerçekleştirdiği dev projelerle adından sıkça söz ettiriyor



1998 yılında inşaat sektöründe faaliyete başlayarak çeşitli projelerde başarılı çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken Abdurrahman Şirin'in kurduğu Şirin inşaat, mühendislik, müteahhitlik ve proje danışmanlığı alanlarında başarılı işlere imza attı.

Sektörde çok eski bir firma olmamalarına rağmen kısa süre içinde başanlı projelere imza attıklarını belirten Şirin, "Merinos Halı fabrikaları, Metro Gross Market Gaziantep mağazası, Dedeman Gaziantep Oteli, Lidersan, Balat Halı, Atlanta Hah, Safyün Halı gibi büyük kurumların fabrika ve mağaza inşaatı projelerini başarıyla tamamladık" diye konuştu.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Gaziantep'in Beylerbeyi bölgesinde yaptırılan toplu konutlar için sosyal donatı projeleri gerçekleştirdiklerini anımsatan Şirin, "Burada 32 derslikli ilköğretim okulu, ticaret merkezi ve cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemelerini gerçekleştirdik. Bunun yanı sıra çok sayıda firma için farklı ölçülerde inşaat çalışmaları yaptık" dedi.

Halen farklı projelerinin devam ettiğini söyleyen Abdurrahman Şirin, "Adana Yüreğir bölgesinde 752 dairelik toplu konut projesi ile Yüreğir Akkuyu 2. bölgede ise 328 konut, alışveriş, 24 derslikli ilköğretim okulu ve cami inşaatı ile ada içi altyapı ve çevre düzenlemesi gerçekleştiriyoruz" şeklinde konuştu.

Şirin İnşaat Genel Müdürü Abdurrahman Şirin, Gaziantep Dedeman Oteli, Merinos Halı, Metro Gross Market, Lidersan Sağlık ve Gıda Ürünleri gibi önemli kuruluşların projelerini başarıyla tamamlayan firmanın ağırlık olarak sanayi yapıları, ticari yapılar, eğitim yapıları, konutlar, çelik yapılar ve alışveriş merkezi projelerini geçekleştirdiğini söyledi.
Sabah/Adana


Geri Dön