18 / 04 / 2024

Şırnak'ta 6 bin 500 konutun yapımı devam ediyor!

Şırnak'ta 6 bin 500 konutun yapımı devam ediyor!

Şırnak'ta 6 bin 500 konutun yapımı devam ediyor. Şırnak Belediye Başkanı Turan Bedirhanoğlu, ilçede yapımı devam eden konutları incelemeye aldı. 




Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında DBP’li Belediye Başkanı Serhat Kadırhan hakkında "Devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozma, silahlı terör örgütüne üye olma" suçlarından yakalama kararı çıkarılmasının ardından İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Belediye Başkanlığına görevlendirilen Turan Bedirhanoğlu ile birlikte belediye çalışmaları, kent proje çalışmaları hızlandı. 

 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre terör örgütü PKK mensuplarının tahrip ettiği kentin yeniden imar ve ihyası için devlet eliyle yürütülen çalışmalar, görevlendirme yapılan belediyenin desteğiyle sürüyor.

 

Şırnak’ta  TOKİ  tarafından; 6 bin 500 konut, bin dükkan ve çok sayıda taziye evi ile caminin yapım çalışmaları hızla sürüyor. Belediye Başkanı Turan Bedirhanoğlu, çalışmaların devam ettiği şantiye alanlarını ziyaret edip, firma yetkilileri ile bir araya geldi. Çalışmaları yerinde takip eden Başkan Bedirhanoğlu, burada yapımı büyük oranda tamamlanan konutları gezerek yetkililerden bilgi aldı.


Geri Dön