26 / 04 / 2024

Sivas Yenişehir Fuar Alanı'nın imar sorunu çözüldü!

Sivas Yenişehir Fuar Alanı'nın imar sorunu çözüldü!

Sivas enişehir Fuar Alanı'nın imar sorunu çözüldü. Tapularını alan vatandaşlar Belediye Başkanı Sami Aydın'a teşekkür ziyaretinde bulundu.



SİVAS'ta uzun yıllardır çözüm bekleyen Yenişehir Fuar Alanı'nın imar sorunu çözüldü. Mülkiyet sahipleri tapularını almaya başladı. Tapularını alan vatandaşlar Başkan Aydın'a teşekkür ziyaretinde bulundu.


Sivas'ta 50 yılı aşkın süredir çözüme kavuşturulmaya çalışılan ancak bir türlü sonuç alınmayan Yenişehir Fuar Alanı'ndaki imar sorunu giderilerek çözüme kavuşturuldu. Tapularını alan vatandaşlar da Başkan Aydın'ı teşekkür ziyaretinde bulundu. Mülk sahipleri yarım asrı geçkin süredir çözüm bekleyen sorunun çözülmesiyle alanın imara açılmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. 


Başkan Aydın da ziyaretten memnunluk duyduğunu ifade ederek, 'Orada yol projemiz var. Belediye binamız bu alana yapılacak, güzel bir park yapılacak, çok değerli bir alan olacak. Arsa payınızda düşüş olabilir ancak eskisinden çok daha değerli arsalarınız olacak. Allah gönül, huzur içerisinde evlerinizi yapmayı ve oturmayı nasip etsin" dedi.


Hürriyet


Geri Dön