26 / 04 / 2024

Sivil Havacılık bünyesine personel alınacak! 17 bin TL maaş verilecek!

Sivil Havacılık bünyesine personel alınacak! 17 bin TL maaş verilecek!

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü bünyesinde çeşitli pozisyonlarda görevlendirilmek üzere personel alımı yapılacağı açıklandı. Personel alım ilanı bugünkü Resmi Gazete de yayınlandı. İşte ilanın tüm detayları...



İlana başvurular bugün itibariyle başlamış olup, 12 Nisan'da sona erecek. Yapılacak olan personel alımı için en az 17 bin TL maaş verileceği de ifade edildi. 

Kamupersoneli'nde yer alan habere göre; alımlar başvuruda bulunan adaylara yönelik yazılı ve sözlü değerlendirme yapılarak gerçekleştirilecek. 

PTT personel alımı yapacak mı? PTT 2022 personel alım şartları nedir?

Sağlık Bakanlığı kurası ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alım sonuçları açıklandı mı?

Kamu işçisine 2 bin 168 TL ödeme yapılacak! İlave tediye ödeme tarihi belli oldu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön