18 / 04 / 2024

Skyland İstanbul ile konsept bir alışveriş merkezi geliyor!

Skyland İstanbul ile konsept bir alışveriş merkezi geliyor!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul Seyrantepe'de geliştirilen 'Skyland İstanbul' projesi kapsamında 'konsept' bir alışveriş merkezi hayata geçiyor.



Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul Seyrantepe'de geliştirilen 'Skyland İstanbul' projesi kapsamında 'konsept' bir alışveriş merkezi hayata geçiyor. Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, "Ev ve ofis dekorasyonu markalarını tek çatı altında toplayan bir mekana ihtiyaç olduğunu gördük. AVM'nin 5 kilometrelik çekim alanında 12 bini aşkın yeni ev ve 2 bin yeni ofis var. Hom Design ayrıca kiracıları için yurtdışma açılan ihracat kapısı görevi de görecek" dedi. 


Hom Design Çenter, 25'i aşkın gastronomi markası olmak üzere toplam 100'ün üzerinde mağazaya sahip olacak. 2017'nin ilk yarısında kapılarını açacak AVM'de 40 bin metrekarelik kiralanabilir alan yer alacak. Hom Design Çenter'da mobilyadan dekorasyon aksesuarlarına, perdeden zemin kaplamaya, beyaz eşyadan aydınlatmaya ev ve ofis tasarımına yönelik tüm ihtiyaçlar yer alacak. Hom Design Center'm mağaza kiralamalarım ise JLL Türkiye yapacak.



http://www.skylandistanbul.com/



Milliyet 


Geri Dön