19 / 04 / 2024

Skyport Residence'da 130 bin dolara!

Skyport Residence'da 130 bin dolara!

E-5'e sıfır Skyport'ta `gerçek' rezidans 130 bin dolar...



Gül Yapı'nın Beylikdüzü'nde, E-5'in hemen üzerinde inşa ettiği ve Haziran ayında yaşamın başlayacağı Skyport Residence'da, bölgenin `tek gerçek rezidansları' olacağı iddiası taşıyan konutlar, 130 bin dolar ile 375 bin dolar aralığında satılıyor.

Toplam 9 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükselen 34 katlı ve 120 metre yükseklğindeki Skyport'ta, çarşı bölümü ile birlikte toplam 56 bin metrekare inşaat yapıldı. Farklı boyutlarda, çok yönlü kullanılabilen birbirinden bağımsız dışa dönük mağazalar (bankalar, ev tekstili mağazaları, fast-food restoranlar ve pastane) ile panoramik manzara sunan Zirve restaurant ile 3 cafe de Skyport bünyesinde.

Metrekaresi 2 bin dolar

Skyport'un 1500 metrekare alana sahip sosyal tesisleri çerisinde; kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, masaj, SPA merkezi, vitamin bar, güzellik merkezi, aerobik salonları, oyun ve eğlence salonu yer alıyor. 151 konut bulunan Skyport'ta, konutlar metrekaresi ortalama 2 bin dolardan satılıyor. Projede stüdyo, 1+1 ve 2+1 olmak üzere 3 farklı daire tipi mevcut. Projenin bölgedeki diğer projelerden farkı, gerçek anlamda tek residence hizmetlerinin sunulacak olması.

Amorti süresi 8-13 yıl

E-5'e sıfır konumda ve TEM bağlantı yoluna 500 metre uzaklıktaki Skyport, 60 milyon dolara mal oldu. Projenin yüzde 85'i satıldı. 110 ay vadede, 0 faiz seçeneği sunulan projede konutların kendini amorti etme süresi 8 ile 13 yıl arasında değişiyor. Gül Yapı, anlaşmalı bankalar INGBank, Garanti Bankası, DenizBank ve Albaraka Türk'tan kredi kullanma imkanı da sunuyor.

`Dünyanın markası dünyanın arabası' bu AVM'de olacak

TÜRKİYE'nin iddialı Otomobil Alışveriş Merkezi projesi Beylikdüzü-Otoport, "Dünyanın markası, dünyanın arabası" sloganı ile satışa sunuldu. Otoport, Kullar İnşaat ve Gül Yapı ortak yatırımı ile hayata geçecek. Kullar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kul, "Otomobil galerilerinin kent merkezinden uzağa taşınması ile ilgili düzenlemeler hızlanınca geliştirdiğimiz proje, 24 ayda tamamlanacak. Projenin yatırım maliyeti 60 milyon dolar" dedi. Gül Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül ise E5 üzerinde ve TEM'e 5 kilometre mesafedeki projenin, tüm otomobil markaların aynı çatı altında toplayacağını ifade etti. Otoport, aynı zamanda ikinci el araç konusunda da referans noktası olacak. Otoport'ta otomobil galerilerinin yanı sıra go-kart pisti, restoranlar, kafeler, çocuk oyun alanları, yap market, oto servisleri, banka şubeleri ile araç almak isteyenlerin vakit harcamadan tek noktada işlem yapabileceği noter ve sigorta şirketleri de bulunacak.

Gül Yapı, Anadolu yakasına göz dikti

BUGÜNE kadar Pelican Hill, Metroport, Bakırköy Capacity AVM, Rosemarine, Skyport, Bahçeşehir Loca, Perla Vista, Yeşilköy Konakları gibi, her biri bulunduğu çevrenin çehresini değiştiren projelere imza atan Gül İnşaat ve Gül Yapı, Anadolu yakasında da proje geliştirmeyi düşünüyor; bu sebeple çok ciddi bir şekilde arazi araştırması yapıyor. Gül Yapı'nın 14 dönüm arsa üzerinde geliştirdiği Bahçeşehir Loca projesi de (fotoğrafta), İstanbul-Bahçeşehir'de, güney cephe ve gölet manzaralı bir konumda yer alıyor. Mağazalar, home-office'ler ve dairelerden oluşan Loca'da tenis kortu, voleybol-basketbol sahası, açık-kapalı yüzme havuzu, vitamin bar, Türk hamamı, sauna, masaj odası, fitness center, SPA merkezi olacak. 1+1'den 6+1'e kadar daireler, 90-320 metrekare aralığında olacak.
Hürriyet

www.skyport.com.tr
0 212 876 76 61

 


Geri Dön