20 / 04 / 2024

Şok bir günde 15 mağaza birden açtı!

Şok bir günde 15 mağaza birden açtı!

Süpermarket zinciri Şok, bir günde 7 farklı ilde 15 yeni mağaza açılışı gerçekleştirdi



Migros Ticaret A.Ş'nin ucuzluk marketi formatı Şok'tan yapılan açıklamada, Şok'un dün İstanbul, Nevşehir, Karabük (Safranbolu), Zonguldak, Samsun, Kayseri ve Osmaniye'de hizmete giren mağazalarıyla yılbaşından bu yana açtığı mağaza sayısının 204'e, toplam mağaza sayısının da 833'e ulaştığı bildirildi.
Milliyet

İlgili haber:

Şok, bir günde 15 yeni mağaza açtı

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Şok, bir günde 7 farklı ilde 15 mağaza açtı

Yılbaşından bu yana 204 mağaza açan Şok Ucuzluk Marketleri, her hafta en az 10 üründe fırsat imkanları sunuyor

Migros Ticaret A.Ş.'nin ucuzluk marketi formatı Şok, bir günde 7 farklı ilde 15 yeni mağaza açılışı gerçekleştirdi. İstanbul, Nevşehir, Karabük (Safranbolu), Zonguldak, Samsun, Kayseri ve Osmaniye'de hizmete giren mağazaları ile Şok Ucuzluk Marketleri, yılbaşından bu yana açtığı mağaza sayısını 204'e, toplam mağaza sayısını da 833'e ulaştırdı. Değişik kampanyalar düzenleyen Şok, mağazalarında her hafta en az 10 farklı üründe fırsat ürünleri sunuyor. Gıda dışında "fırsat ürünleri" kampanyaları gerçekleştiren Şok, müşterilerine her hafta cumartesi züccaciye, tekstil, oyuncak, elektronik gibi ürünlerde eksik kalmış ihtiyaçlarını uygun fiyatlarla temin etme fırsatı veriyor.
Türkiye

Şok, bir günde 15 mağaza açtı

Şok Ucuzluk Marketleri, bir günde 7 ilde 15 yeni mağaza açılışı gerçekleştirdi.

Migros Ticaret'in ucuzluk marketi formatı Şok'tan yapılan açıklamada, Şok'un dün İstanbul, Nevşehir, Karabük (Safranbolu), Zonguldak, Samsun, Kayseri ve Osmaniye'de hizmete giren mağazaları ile yılbaşından bu yana açtığı mağaza sayısının 204'e, toplam mağaza sayısının da 833'e ulaştığı bildirildi.

Açıklamada, ayrıca 15-16 Eylül 2009 tarihlerinde yapılan sebze meyve kampanyası ile 2 günde yaklaşık 550 ton meyve sebze satılan Şok mağazalarında, bayram döneminde de toplam 200 ton şeker ve çikolata satıldığı kaydedildi.
Star

Şok, bir günde 15 mağaza açtı

Şok Ucuzluk Marketleri, bir günde 7 farklı ilde 15 yeni mağaza açılışı gerçekleştirdi. Migros Ticaret A.Ş'nin ucuzluk marketi formatı Şok'tan yapılan açıklamada, Şok'un dün İstanbul, Nevşehir, Karabük (Safranbolu), Zonguldak, Samsun, Kayseri ve Osmaniye'de hizmete giren mağazaları ile yılbaşından bu yana açtığı mağaza sayısının 204'e, toplam mağaza sayısının da 833'e ulaştığı bildirildi.
Sabah

1 günde 15 mağaza açtı

7 farklı ilde aynı gün 15 mağaza açan Şok, kampanyalarıyla da iddiasını sürdüyor. Şok, 2 günlük sebze-meyve kampanyasıyla 550 ton, bayram kampanyasıyla da 200 ton şeker ve çikolata sattı...

Şok, hem mağaza hamlesine hem de iddialı kampanyalarına devam ediyor. Migros Ticaret A.Ş.'nin ucuzluk marketi formatı Şok, 1 günde 7 farklı ilde 15 yeni mağaza açılışı gerçekleştirdi. Şok'un, dün İstanbul, Nevşehir, Karabük (Safranbolu), Zonguldak, Samsun, Kayseri ve Osmaniye'de hizmete giren mağazaları ile yılbaşından bu yana açtığı mağaza sayısı 204'e, toplam mağaza sayısı da 833'e ulaştı.

TONLARCA ÜRÜN SATILDI...
Toplam 57 ilde faaliyet gösteren Şok'un, kampanyalarının da büyük ilgi gördüğü belirtildi. Açıklamaya göre; 15-16 Eylül'de yapılan sebze-meyve kampanyası ile 2 günde yaklaşık 550 ton meyve ve sebze satıldı. Kampanyada en çok talep gören ürünler ise domates, patates, muz ve elma oldu. İndirimin sonucunda 2 günde Şok mağazalarında 101 ton domates, 100 ton patates, 94 ton muz ve 45 ton elma tükendi. Bayram döneminde de kampanyaların sürdüğü Şok mağazalarında, toplam 200 ton şeker ve çikolata satıldı. Şok mağazalarında 36 ton madlen çikolata, 91 ton çikolata, 47 ton bayram şekeri satışı gerçekleşti.

HAFTA SONU FIRSATLARI
Şok mağazalarında her hafta en az 10 farklı üründe fırsat ürünleri kampanyası devam ediyor. Gıda dışında 'fırsat ürünleri' kampanyalarıyla ürün alternatifleri cazip fiyatlarla sunuluyor. Müşteriler her hafta Cumartesi günleri zücaciye, tekstil, oyuncak, elektronik gibi ürünlerde eksik kalmış ihtiyaçlarını uygun fiyatlarla temin edebiliyor.
Takvim


Geri Dön