26 / 04 / 2024

Söke projeleri 2015'te hayata geçecek!

Söke projeleri 2015'te hayata geçecek!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Söke ile ilgili projelerin 2015 yılı itibariyle hız kazanacağını belirtti. Özlem Çerçioğlu, otogar projesi ile ilgili çalışmaların hız kazandığını söyledi.



Büyükşehir Belediyesi olarak Söke'de hayata geçirecekleri en önemli projelerden birinin yeni otogar olduğunu belirten Özlem Çerçioğlu, otogar projesi ile ilgili çalışmaların hız kazandığını söyledi. 


Çerçioğlu; "Söke'ye yeni bir otogar kazandırmak için Sayın Başkanımız Süleyman Toyran ile görüşmeler halindeyiz. Projemiz şekillendi. 


En son geçen hafta içinde bu konu hakkında bir araya geldik. Söke halkı en iyi hizmeti alacak, zaten bunun için görevimizin başındayız. 


Söke Belediyesi ekiplerinin yaptığı titiz çalışma sonrasında konu büyükşehir belediyemize geldi. Meclisimiz İmar komisyonuna havale etti. İmar Daire Başkanlığımız çalışmalarını sürdürüyor. 


Büyükşehir imar komisyonu Söke'ye gelerek yerinde incelemelerde bulundu. Konu tekrar büyükşehir meclisimize gelecek, Şokemiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

Söke ile ilgili önemli projelerden birinin de Söke Çayı ıslahı ve çevre düzenlemesi projesi olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çay projesi ile ilgili de 2015 yılında önemli adımların atılacağını söyledi. Başkan Süleyman Toyran'ın Söke Çayı projesi üzerinde de hassasiyetle durduğunu ifade eden Çerçioğlu; "Söke'ye Sayın Başkanımız Süleyman Toyran ile yapacağımız birçok proje var. Biz kollarımızı sıvadık, 2015 bütçeleri meclislerden geçti. I Ocak'tan itibaren çalışmalarımız daha da hız kazanarak devam edecek. Söke'nin ciddi bir planlamaya ihtiyacı var. İlk adımlan attık" dedi. 


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke'de yapılan hizmetlerden ve özellikle Söke-Milas Karayolu üzerinde bir bölümü tamamlanan yol kenarı düzenleme çalışmalarından dolayı Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyı an'ı kutladı. 


Çerçioğlu; "Ben Başkanımızı kutlamak istiyorum. Didim yolu üzerinde çalışma başlatılmış, devam ediyor. Özellikle yaz dönemi geldiğinde yerli veya yabancı misafirlerimiz o güzergahı çok fazla kullanıyor. Yaz aylarına kadar belirli bir mesafe alınacak. 


Söke Belediyemiz ile gayet uyumlu bir şekilde çalışıyoruz" dedi. 


Adalet


Geri Dön