28 / 03 / 2024

Somunarası Restaurant 35 şube açmayı hedefliyor!

Somunarası Restaurant 35 şube açmayı hedefliyor!

Türkiye'nin meşhur köfte çeşitlerinin bulunduğu Somunarası 2017 sonunda en az 35 şube ile hizmet vermeyi planlıyor. Marka, yaptığı açıklamada dikkatli büyümeye özen gösterdiğini belirtti.



Türkiye'nin birçok yöresine ait köftelerin anavatanı olan Balkanların en meşhur köfte çeşitlerini orjinal reçetelerine sadık kalarak samimi ve eski usul bir konseptin içinde misafirlerine sunan Somunarası uygun fiyat politikası ile de dikkat çekiyor.



Köftelerdeki yüksek kalite ve lezzet sadece besi ırkı danaların ön karkas etleri kullanılarak elde ediliyor. Taş tabanlı fırınlarda pişen somun pidesi ile birlikte metal tabaklar üzerinde servis edilen köfte çeşitlerine karamelize edilmiş soğan, domates ve közlenmiş biber eşlik ediyor. Masaya sunumları sade ve eski usulle yapılan bu köfte çeşitlerinin porsiyon büyüklüğü ise piyasa ortalamasının üzerinde.



30 aylık bir ar-ge çalışmasının sonunda altyapıya ciddi yatırımlar yaparak franchising sistemine uygun ürün gamı, tedarik ağı ve işletme yazılımları geliştiren firma yetkilileri, yeni franchise'lar ile 2016 yılında şube sayısını 20'ye çıkarmayı hedefliyor.



Açılmış olan İzmir/Karşıyaka, İzmir/Bornova, Antalya, Afyon, İstanbul/Levent, İstanbul/Ümraniye şubelerinden sonra, tamamlanmak üzere olan Yozgat, Kocaeli, Bakırköy, Denizli, Isparta şubelerini, proje aşamasında olan üç şube takip edecek. Bu yılın sonuna kadar hedeflediği şube sayısına daha yılın ortasında yaklaşmış bulunan Somunarası, 2017 sonunda en az 35 şube ile hizmet vermek amacını taşıyor.



Marka, gelen yoğun bayilik talepleri arasından vizyon sahibi ve mali yapısı uygun kişileri veya şirketleri doğru lokasyonlar ile eşleştirerek dikkatli büyümeye özen gösteriyor.




Hürses


Geri Dön