25 / 04 / 2024

Son dakika... Petrolün varil fiyatı yükseldi! Petrolün varili bugün ne kadar?

Son dakika... Petrolün varil fiyatı yükseldi! Petrolün varili bugün ne kadar?

Petrolün varil fiyatı 100 doların altına kadar geriledikten sonra bugün yükselmeye devam ediyor. Bugün Uluslararası piyasada petrolün varil fiyatı merak ediliyor. Peki petrolün varil fiyatı bugün ne kadar? İşte 9 Nisan 2022 petrolün varil fiyatı...



SON DAKİKA! PETROLÜN VARİLİ 100 DOLARI GEÇTİ

Hafta içerisindeki gelişmelerin etkisi ile 98 dolara kadar düşen petrolün varil fiyatı bugün uluslarası piyasalarda yakından takip ediliyor. Petrolün varil fiyatı 9 Nisan gününe yükselişle başladı ve 102,27 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Yeni adım atıldı: Petrolün varil fiyatı sert düştü! 8 Nisan 2022 petrolün varil fiyatı...

Son dakika! Petrolün varili kritik seviyeye düştü: Rusya petrol üretimini azaltıyor!

Petrolün varil fiyatı düştü! Petrolün varili bugün ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön