26 / 04 / 2024

Son dakika zam hamlesi! Toplantı sonrası açıklandı: En düşük maaş 12 bin 650 TL oldu!

Son dakika zam hamlesi! Toplantı sonrası açıklandı: En düşük maaş 12 bin 650 TL oldu!

2023'e sayılı saatler kala en çok merak edilen konular arasında bulunan 2023 asgari ücret zammı ve EYT'nin detayları belli olurken bazı kurum ve kuruluşlardan da zam haberleri gelmeye başladı.



Son olarak Samsun'un 19 Mayıs Belediyesi'nden dikkat çeken bir zam kararı geldi. Belediye bünyesinde çalışanların maaşlarına yüzde 54,66 zam geldi. Gelen zamla birlikte en düşük işçi maaşı net 12 bin 650 TL'ye yükseldi.


Samsun'un 19 Mayıs Belediyesi'nde çalışan işçileri sevindiren zam haberi dikkat çekti. Belediyede çalışan işçilerin maaşlarına yüzde 54,66 zam yapıldığı haberi yüzleri güldürdü. İşte haberin detayları...

Her senenin son gününde personel ile yıl sonu değerlendirme toplantısı yapan Samsun'un 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, yeni yılda çalışanların maaşlarına yüzde 54,66 zam yapıldığının müjdesini verdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön