26 / 04 / 2024

Sörfçü Enes Yılmazer Amerika'nın lüks malikanelerini tanıtacak!

Sörfçü Enes Yılmazer Amerika'nın lüks malikanelerini tanıtacak!

Sörf sporunda üç kez şampiyonluk elde eden Enes Yılmazer Amerika'nın lüks malikanelerinin tanıtılacağı reklam filmlerinde oynayacak. 



Sörfte üç kez dünya şampiyonluğu kazanan Enes Yılmazer Amerika'nın lüks malikanelerini tanıtmak için rekam anlaşması yaptı. Milliyet'te İsmail Şahin'in haberine göre; 2003 yılında profesyonel sörf kariyerine başlayan Enes Yılmazer, 2008 senesinde  patlak veren Mortgate krizi sırasında ilk evini satın alıyor ve emlak sektörüne atılıyor. Emlak lisansı alan Yılmazer, satın aldığı evleri yenileyerek satıyor. 

Bu yıl 1 milyon kazanabilir

28 yaşında Los Angeles'a taşınan Yılmazer,  50-60 milyon dolarlık evleri görünce bu evleri sosyal medyada yayınlamayı düşünüyor. Teksas'ta yaşayan kameran arkadaşının yardımıyla malikanenin videolarını çeken Yılmazer Youtube kanalı üzerinde videoları yayınlıyor. Wall Street Journal Gazetesi'ne konu olan Yılmazer, şu anda gelen 10 evden sadece bir veya ikisini çekip YouTube’a koyuyor. Wall Street Journal, “Yılmazer böyle giderse bu yıl 1 milyon dolar kazanır” yorumunu yaptı. 

Sörfçü Enes Yılmazer Amerika nın lüks malikanelerini tanıtacak!

50-60 milyon izleyiciye ulaşmayı hedefliyor

Enes Yılmazer videodaki metinleri kendisi hazırlıyor. Yılmazer, hem Youtube'dan hem sponsorlar sayesinde para kazanıyor. Ayrıca videoların altına link koyan Yılmazer, alışverişlerden de komisyon alıyor.  Los Angeles’ta emlakçılığın çok kârlı bir meslek olduğuna işaret eden Yılmazer, “20-30 milyon dolar kazanan emlakçılar var. Ama bu iş vizyon meselesi. Emlakçılıkta 20 milyon dolar kazanabilirsiniz. Ama lanet bir hayatınız olur. Haftanın 7 günü Los Angeles’ta olmak zorundasınız. 5 gün bile kentten ayrılamazsınız. Ben çok daha büyük vizyon düşündüm. Emlakçılara hitap etmeyi seçtim. Gayrimenkulde üst düzey bir sosyal medya güç ağı yaratım ve global platforma taşıdım. Emlakçıların hepsi arkadaşım. Onların da artık bana ihtiyacı var. Hedefim YouTube kanalımı 10 kat büyüterek ayda 50-60 milyon izleyiciye ulaşmak” dedi.

Kristen Stewart Los Angeles'ta malikane aldı!


Geri Dön