27 / 04 / 2024

Sormaz Grup, Mahmudiye'ye 3 otel ve 635 villa yapacak!

Sormaz Grup, Mahmudiye'ye 3 otel ve 635 villa yapacak!

Sormaz Grup atçılık kültürü ve sıcak su kaynaklarıyla turizm potansiyeli yüksek olan Mahmudiye ilçesine dört yıldızlı üç otel, 635 villa ve çok amaçlı turistik dinlenme tesisi kazandırmaya hazırlanıyor...



İstanbul merkezli kurulan Sormaz Grup, turizm, petrol ve gayrimenkul alanlarında Türkiye'nin birçok şehrinde yatınmlar yaparak faaliyetlerine devam ediyor. Firma son olarak atçılık kültürü ve sıcak su kaynaklarıyla turizm potansiyeli yüksek olan Mahmudiye ilçesine dört yıldızlı üç otel, 635 villa ve çok amaçlı turistik dinlenme tesisi kazandırmaya hazırlanıyor. Eskişehir'in potansiyeli en yüksek ilçelerinden biri olan Mahmudiye'nin yatırımlara açık bir yapıya sahip olduğuna dikkat çeken Sormaz Grup sahibi Kemal Sormaz, İstanbul merkezli firmalarının İzmit, İstanbul, Antalya ve Rize'de gerçekleştirdiği projelerine son olarak Mahmudiye'deki yatırımlarını eklediklerini söyledi. Projeleriyle ilçenin çehresini değiştirme çalışmalannın devam ettiğini kaydeden Sormaz, ilçeye dört yıldızlı üç otel, 635 villa ve çok amaçlı turistik dinlenme tesisi kazandırmaya hazırlandıklarını anlattı.
Otellerin her birinin 25 oda kapasiteli olacağının bilgisini veren Sormaz, 635 villayı ise 200 dönüm alan üzerine kuracaklarını ifade etti. En önemli yatırımlarının da  Ankara  Konya çevre yolu kenarında mevcut olan Ormantepe Mesire alanında gerçekleşeceğini vurgulayan Sormaz, "Orta Anadolu'nun en şık ve kullanım alanı en geniş turistik tesisini hayata geçireceğiz. 184 bin metrekare alanda yapacağımız turistik tesiste olimpik havuz, 50 adet bungalov ev, at binicilik tesisleri, hayvanat bahçesi, üç adet çocuk oyun parkı ve piknik alam yer alacak. Şehrin kalabalığından sıkılıp günü birlik kaçmak isteyen ziyaretçilerin gelebileceği, yakın mesafede tatü yapmak isteyenlerin ise güvenle konaklayabileceği bir tesis olacak" dedi. Sormaz, söz konusu yatınmlan 2014 yılı ortalarında tamamlamayı hedeflediklerini ifade ederek, iki yü sonra Mahmudiye'nin bölge turizminde önemli bir merkez olarak anılmaya başlayacağı yorumunu yaptı. 2012 yıl sonunda ilçeye bünyesinde restoran, kafeterya, toplantı ve bin kişi kapasiteli düğün salonu barındıran sosyal tesis kazandırdıklarını da anlatan Kemal Sormaz, bu tesisle ilçeyi ziyarete gelen misafirleri kaliteli ve konforlu bir ortamda ağırlamayı hedeflediklerini dile getirdi.
"İlçe müteahhitlerin gözdesi" Mahmudiye'nin atçılık kültürü, sıcak su kaynaklan ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mahmudiye Meslek Yüksek Okulu gibi önemli potansiyelleriyle kısa süre içinde hızla gelişeceğini düşündüklerini aktaran Sormaz, şu anda Mahmudiye'nin müteahhitlerin gözdesi konumunda olduğuna değindi. Sormaz, ilçeye birçok firmanın yatırım yapmak için imar çalışmalarının bitmesini beklediğini iddia etti.



Dünya özel Ek

Geri Dön