26 / 04 / 2024

Sortie, Camsıva ile ışıltılı gecelere imza atıyor

Sortie, Camsıva ile ışıltılı gecelere imza atıyor

Yaz sezonuna kapılarını Beyoğlu konsepti ile açan Sortie, Kalecolor ve Kaleterasit ile renklendi



Renkli yüzünün yanı sıra Sortie bu yaz, camın parlaklığını sıvayla buluşturan Camsıva ile de ışıltı saçacak. Sektörünün lideri Kalekim, yazı Sortie'de karşılıyor. Beyoğlu konseptiyle yaz sezonuna kapılarını açan Sortie, eşsiz manzarasını Kalecolor ve Kaleterasit ile renklendirirken Camsıva ile de ışıltıya kavuşturuyor. Göz alıcı ışıltısı, renkli kullanımları ve estetiği ile camın büyüsü şimdi Sortie'de yansıyor. 

Kaleterasit Camsıva'nın Siyah inci ve Yakamoz renkleri Sortie`nin yeni yüzüne ışıltılar katacak. Ana Giriş ve VIP Giriş'te Sortie ziyaretçilerini karşılayan Camsıva'nın büyüleyici ışıltısı, bar tezgâhının alt kısmı ve sehpalarda da göz kamaştıracak. Camsıva Sortie'nin cazibesini artırırken cam parçacıklarının ay ışığıyla buluşması ziyaretçilere ışıltılı geceler yaşatacak. Gece olduğu kadar gündüzün güzelliği de Camsıva ile Sortie'yi saracak ve güneşin parlaklığıyla birleşen camın ışıltısı Sortie'de her saat izlenebilecek görsel şölenlere imza atacak.    

Camsıva içeriğinde bulunan cam parçacıkları sayesinde uygulandığı mekânlara ışıltılı, parlak bir görünüm kazandırırken cam parlaklığında şık bir atmosfer de katıyor. İçeriğindeki camı geri dönüşümden kazanan Camsıva, yeni nesil özelliğinin yanına eklediği doğaya duyarlı, çevreci sıfatlarıyla da dikkat çekiyor.


Geri Dön