18 / 04 / 2024

Soyak Park Aparts nerede, nasıl gidilir 100 bin TL'ye!

Soyak Park Aparts nerede, nasıl gidilir 100 bin TL'ye!

Fiyatların 100 bin ile 400 bin TL arasında değiştiği Soyak Park Aparts nerede, nasıl gidilir Projede, yüzde 5 peşinat ve 120 aya varan vade seçenekleri ile konut satışı yapılıyor...



Soyak, 3 yıl aradan sonra 2.200 konutluk Soyak Park Aparts projesiyle döndüğü İstanbul"da yoğun ilgiyle karşılandı. Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yer alacağı Soyak Park Aparts'ta, bahçeli dubleks kent evleri ve teraslı çatı dubleksler de bulunuyor.

Fiyatların 100 bin ile 400 bin TL arasında değiştiği Soyak Park Aparts"da, bahçeli ve dubleks kent evlerinin fiyatları, 250 bin ile 650 bin TL arasında değişiyor.   Soyak Park Aparts"da, her bütçeye uyarlanabilecek artan taksit ve ara ödemeli esnek ödeme planları yer alıyor.   Projede, %5 peşinat ve 120 aya varan vade seçenekleri ile kaliteli bir yaşama kavuşmak mümkün.

Yeşilin ve su öğesinin bir arada bulunduğu Soyak Park Aparts"ın sakinleri, özel peyzaj tasarımlı bahçeler, suni göl, yüzme havuzları, basketbol ve tenis sahaları ile sosyal tesislerde keyifli bir yaşamın tadını çıkaracak. Projede 24 saat boyunca güvenlik hizmeti de olacak.

Soyak Park Aparts nerede, nasıl gidilir

 

 

TEM otoyolundan gelirken;
TEM otoyolunun her iki yönünden de Havaalanı tabelaları takip edilerek Basın Ekpres yoluna ulaşılır, yoldaki ilk sapak olan Halkalı-İkitelli sapağından girilir. Atakent 2.-3. Etap tabelasını tabelasını takip ederek yol boyunca düz devam ediniz. Trafik ışıklarını geçtikten sonraki Gümrük ve Nükleer Araştırma Merkezi takip ederek Soyak Olympiakent projesinin site girişine ulaşılır. Soyak Olympiakent projesinin site girişinden itibaren 4. cadde üzerinden devam edilir. Atakent-Bahçeşehir tabelasından sağa dönülerek Soyak Park Aparts satış ofisine ulaşılır.

E5 otoyolundan gelirken;
E5 otoyolunun her iki yönünden de, TEM'e bağlantı yolu olan Basın Ekpres yoluna girilir. Hürriyet Gazetesinin binası geçildikten sonra ilk çıkış olan Halkalı-İkitelli sapağından girilir. Atakent 2.-3. Etap tabelasını tabelasını takip ederek yol boyunca düz devam ediniz. Trafik ışıklarını geçtikten sonraki Gümrük ve Nükleer Araştırma Merkezi takip ederek Soyak Olympiakent projesinin site girişine ulaşılır. Soyak Olympiakent projesinin site girişinden itibaren 4. cadde üzerinden devam edilir. Atakent-Bahçeşehir tabelasından sağa dönülerek Soyak Park Aparts satış ofisine ulaşılır.

www.soyak.com.tr

444 0 795


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön