19 / 04 / 2024

Soyak sektöründe en beğenilen 2. şirket oldu!

Soyak sektöründe en beğenilen 2. şirket oldu!

Gayrimenkul alanında 48 yıllık tecrübesi ve yenilikçi yaklaşımıyla fark yaratan Soyak'ın başarısı sektör tarafından bir kez daha tescillendi



Soyak, Capital Dergisi'nin “Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında inşaat alanında en beğenilen ikinci şirket oldu.   

Gayrimenkul alanındaki yenilikçi ve kaliteli projeleriyle faaliyetlerini sürdüren Soyak, başarılarıyla sektöre öncülük ediyor. Soyak, Capital Dergisi'nin bu yıl 10.'sunu düzenlediği “Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında sektöründe en beğenilen 2. şirket olarak sıralamaya girdi.

618 şirketten 1347 orta ve üst düzey yöneticinin katılımıyla gerçekleştirilen anket sonucunda belirlenen “en beğenilen şirketler”, yenilikçilik, sorumluluk, müşteri, çalışan, hissedar memnuniyeti gibi kriterlere göre değerlendirildi.  Araştırma sonuçlarına göre, yenilikçi strateji, sorumluluk sahibi olmak, yönetici yetiştirmek, marka yatırımı, şeffaflık ve insana yatırım en beğenilen şirketlerin ortak özellikleri olarak ortaya çıktı.

Soyak Holding CEO'su M. Emre Çamlıbel, Soyak'ın sürdürülebilir yaşam ilkesi doğrultusunda, tüketicilerin değişen beklenti ve ihtiyaçlarına cevap verecek projeler ürettiğini belirterek, 48 yıldır kaliteden taviz vermeyen çizgiyle ilerlediklerini belirtti. Çamlıbel, şirketlerin sorumluluk sahibi iş yapış biçimlerinin finansal başarı kadar önemli olduğunu vurguladı.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Soyak, inşaatçılar içinde en beğenileni

Gayrimenkul alanında 48 yıllık tecrübesi ve yenilikçi yaklaşımıyla fark yaratan Soyak'ın başarısı sektör tarafından bir kez daha tescillendi

Soyak, Capital dergisinin  “Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında inşaat alanında en beğenilen ikinci şirket oldu.
Gayrimenkul alanındaki yenilikçi ve kaliteli projeleriyle faaliyetlerini sürdüren Soyak, başarılarıyla sektöre öncülük ediyor. Soyak, Capital dergisinin bu yıl 10'uncusunu düzenlediği ‘Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri' araştırmasında sektöründe en beğenilen 2'nci şirket olarak sıralamaya girdi.

618 şirketle görüşüldü
Beğenilen şirketler 618 şirketten  bin 347 orta ve üst düzey yöneticinin katılımıyla gerçekleştirilen anket sonucunda belirlendi.
Soyak Holding CEO'su M. Emre Çamlıbel, Soyak'ın sürdürülebilir yaşam ilkesi doğrultusunda, tüketicilerin değişen beklenti ve ihtiyaçlarına cevap verecek projeler ürettiğini belirterek, 48 yıldır kaliteden taviz vermeyen çizgiyle ilerlediklerini belirtti.
Çamlıbel, şirketlerin sorumluluk sahibi iş yapış biçimlerinin finansal başarı kadar önemli olduğunu vurguladı.
Milliyet


Geri Dön