29 / 03 / 2024

Soyak Siesta Oxygen Komşum olur musun? kampanyası! Son gün 23 Şubat!

Soyak Siesta Oxygen Komşum olur musun? kampanyası! Son gün 23 Şubat!

23 Şubat "a kadar sürecek 'Komşum olur musun?' kampanyasında, arkadaşına Soyak Siesta Oxygen'den 1+1 daire almasını tavsiye ederek ev sahibi olmasını sağlayanların hem kendileri hem de arkadaşları 3 bin liralık hediye çeki kazanıyor...



İZMİR'de yer alan 2 bin 300 konutluk Siesta projesinin son etabı Soyak Siesta Oxygen'de yeni bir kampanya başladı. 23 Şubat "a kadar sürecek 'Komşum olur musun?' kampanyasında, arkadaşına Soyak Siesta Oxygen'den 1+1 daire almasını tavsiye ederek ev sahibi olmasını sağlayanların hem kendileri hem de arkadaşları 3 bin liralık hediye çeki kazanıyor. Hediye çeki, Teknosa ve Ikea mağazalannda kullanılıyor. 1+1 dairelerin 125 bin lira olduğu Soyak Siesta Oxygen proejesi yüzde 1 peşinat ve yüzde 1 KDV taahhüdü de sunuyor. 


Soyak Siesta Oxygen'de 1+1 dairelerin yam sıra 2+1, 3+1,2+1 bahçe katlı ve 3+1 bahçe katlı konut tipleri de bulunuyor. Yeşil bina olarak tasarlanan ve LEED Silver sertifika adayı olan Soyak Siesta Oxygen'de 600 daire yer alıyor. Bisiklet park alanlan, elektrikli araç sar' ünitelerinin yer aldığı projede, ısı tasarrufu sağlayan konfor camlar kullanılıyor. Proje bünyesinde aroma terapili buhar odası, Oxygen Bar, vitamin bar, oksijen dezenfektanlı yüzme havuzlan, ozon terapili jakuziler, masaj, sauna, yoga, pilates alam ve rekreasyon alanlan da bulunuyor. 


Hürriyet




Geri Dön