28 / 03 / 2024

Soyak, Sign of the City Awards’ta 3 ödül birden kazandı!

Soyak, Sign of the City Awards’ta 3 ödül birden kazandı!

Sign of the City Awards’ta Soyak; Soyak Siesta Blue, Soyak İzmir izmir, Soyak Soho projeleriyle 3 ödül birden kazandı. 7 kategoride 6 projesiyle finale kalan ve 3 ödülle yarışmada en fazla ödüle sahip olan Soyak geceye damgasını vurdu.



Hürriyet Gazetesi tarafından Hafele, Daikin ve Cushman & Wakefield sponsorluğunda ve EY Türkiye ile Mipim’in stratejik ortaklığında ve GYODER, KONUTDER, İMSAD’ın işbirliğinde  gerçekleşen Sign of the City Awards’da 199 finalist yarıştı. Bu sene ilki gerçekleştirilen yarışmanın ödülleri 6 Kasım’da Four Seasons Bosphorus Otel’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.


 


Açılış konuşması Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce tarafından yapılan final gecesinde Soyak; Soyak Siesta Blue, Soyak  İzmir  İzmir ve Soyak Soho projeleriyle 3 ödül birden kazanarak geceye damgasını vurdu.


 


Ebru Akel tarafından sunuculuğu yapılan gecede, En İyi Pazarlama Kampanyası kategorisinde “Devam Eden Projelerde” Soyak Siesta Blue ödüle layık görüldü. En İyi Müstakil Konut Kategorisinde “Devam Eden Projelerde” ödülü alan Soyak İzmir İzmir projesi olurken, En İyi Rezidans kategorisinde “Tamamlanmış Projelerde” ödül kazanan Soyak Soho oldu.


 


Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel “Bu kadar prestijli bir yarışmada 3 ödül birden kazanmaktan dolayı son derece mutlu ve gururluyuz. Soyak olarak 50 yılı aşkın bir süredir projelerimizle Türkiye’yi ev sahibi yapıyoruz. Bu ödüller de bizim için başarımızın da bir anlamda tescillenmesi. Soyak olarak, yaşamın sürdürülebilirliği konusunda çok taraflı gayretlerimiz var. Bunun için hep en iyiyi aramaya devam edeceğiz. Geleceğe olan sorumluluğumuzla gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızın takdiri olarak saydığımız bu ödüllerde emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.


 


Soyak’ın yarışmada 6 projesiyle 7 kategoride final projeleri şunlardı. Soyak Evostar, Soyak Siesta Blue, Soyak Mavişehir Optimus’la En İyi Pazarlama Kampanyası; En İyi Mimari Tasarım Soyak Soho; En iyi Rezidans Soyak Soho; En Yeşil Bina Soyak Soho, Soyak Siesta Oxygen; En İyi Müstakil Konut İzmir İzmir; En İyi Az Katlı Konut Soyak İzmir İzmir; En İyi Çok Katlı Konut Soyak Mavişehir Optimus, Soyak Siesta.


 


Bu yıl ilki düzenlenen Sign of the City Awards’un sonuçları 3 aşamalı bir değerlendirme sürecinden sonra belirlendi. Yarışmanın stratejik partneri EY Türkiye’nin yaptığı teknik değerlendirmede, başvurularının tam ve eksiksiz olması ve kriterlere uygunluğu incelendi. İkinci aşamasında ise jüri üyeleri, teknik elemeyi geçen projeler arasından online olarak yaptığı ön elemeyle her kategori için 5 finalist belirlendi. Final aşamasında ise Jüri Başkanı Dr. Y. Müh. Doğan Hasol önderliğinde toplanan jüri, her kategoride tamamlanmış ve devam eden proje olarak 2 ödül sahibini seçti. "Sign of the City Awards"ta “Yılın Fark Yaratanı” ve “En İyi Konsept Mimari Tasarım” hariç 16 kategoride 24 adet tamamlanmış ve devam eden proje ödülü sahiplerini buldu.


 


Sign of the City Awards, Hürriyet Dünyası tarafından Türk inşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmak amacıyla, inşaat ve gayrimenkul projelerini ödüllendirmek amacıyla düzenlendi. "Sign of the City Awards”un jürisi, oylama sistemi, kategorileri ve ödül töreniyle sektörün en prestijli ödülü haline gelmesi ve geleneksel olarak her yıl tekrarlanması hedefleniyor.


 



Geri Dön