20 / 04 / 2024

Soyak'tan Bahçeşehir'e 5 bin konut!

Soyak'tan Bahçeşehir'e 5 bin konut!

Soyak İstanbul Bahçeşehir’de 5 bin konutluk proje için düğmeye bastı. Soyak Konforia adı verilen projenin ilk etabında yer alacak 271 daire satışa çıktı. Projeye bir haftada 3 bin ön talep toplandı.



İSTANBUL Bahçeşehir’de 5 bin konutluk yeni bir proje hayata geçiyor. Soyak’ın eylül ayında Dubai Cityscape Global 2015 fuarında ön tanıtımını yaptığı projesi Soyak Konforia satışa çıktı. Kuzey Bahçeşehir’de inşa edilecek projenin ilk etabında 271 daire yer alacak. Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta konumlanan proje 3. Köprü bağlantı yolları, 3. Havaalanı projelerine yakın lokasyonuyla dikkat çekiyor. Soyak Konforia’da özellikle 2+1 ve 3+1 dairelerin talep gördüğü açıklandı. Ekim başında satışa sunulan projenin kısa sürede üçte biri satıldı. Projede bir haftada ise 3 bin ön talep toplandı. Soyak Konforia’da 58 metrekare 1+1 daireler 178 bin TL, 90 metrekare 2+1 daireler 284 bin TL ve 120 metrekare 3+1 daireler 344 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. İlk etabı Eylül 2017’de teslim edilecek olan projede KDV oranı da yüzde 1. Farklı ödeme planlarına yer verilen projede; yüzde 10 peşinatla konut alınıyor. Soyak Konforia’da banka kredili alım imkanı dışında; 24 ay Soyak Finansmanı da dikkat çekiyor. 


YEŞİL PROJE


Projenin yoğun ilgi gördüğünü belirten Soyak Holding CEO’su Dr. Emre Çamlıbel; “İstabul’un yeni merkezi ve yeni havaalanı, yeni köprü yolları ve diğer büyük projeler nedeniyle geleceği olarak adlandırdığımız lokasyonda yeni projemizi hayata geçiriyoruz. Amacımız gelişmekte olan bu bölgede enerji tasarruflu, alışveriş ve spor alanları bulunan, toplam 5 bin konuttan oluşacak Türkiye’nin en büyük yeşil bina projelerinden birine imza atmak. İlk etabı 2017’de teslim edeceğiz” dedi.


Hürriyet


Geri Dön