25 / 04 / 2024

Spor çarşıya limuzinli servis

Spor çarşıya limuzinli servis

Poli Spot Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Köseoğlu, belli limitlerin üzerinde alışveriş yapan yeni evli çiftlere limuzinle servis yapacaklarını söyledi.



Alışveriş merkezleri durgunlukla, perakendeciler yüksek kiralarla mücadele ederken alıcı ve satıcıyı uygun fiyatlarda buluşturan bir "spot çarşı" yı hizmete açan Poli Spot Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Köseoğlu, belli limitlerin üzerinde alışveriş yapan yeni evli çiftlere limuzinle servis yapacaklarını söyledi.


Köseoğlu "Poli Spot Çarşı'dan belirli bir miktar alışveriş yapan yeni evlenecek çiftlere gelin arabası, evli çiftlerin ise doğum günü veya evlilik yıldönümü gibi özel günlerinde özel sparişle getirilmiş son model limuzin aracımız şoförü ile tahsis edilecek" dedi.

REKABETÇİ FİYATLAR OLUŞACAK

Çarşının çok avantajlı kiralarla esnafa sunulduğunu anlatan Köseoğlu, "Kiracılar da bu avantajları satacağı ürünlere yansıtacağından, spot zihniyetiyle çok düşük kâr marjlarıyla çalışan esnaf, ucuz kira olanakları ile daha rekabetçi olacak, dolayısıyla Türkiyenin en ucuzunu ve kalitelisini satan esnaf topluluğu çarşımızda yer alacak. Böylece tüketici kaliteyi çok ucuza alacak, esnaf da düşük kâr marjlarıyla çok satarak sürümden kazanacak" diye konuştu.

"Her müracaat edene reyon kiralasaydık çarşının tamamı beş defa dolmuştu" diyen Köseoğlu, İstanbul'da beş tane daha Poli Spot Çarşı açacaklarını, markayı zincir çarşılar biçiminde Anadolu'ya taşımak istediklerini de sözlerine ekledi. Ahmet Köseoğlu, Poli Mobilya'nın da sahibi olan Köseoğlu Grup'un diğer yatırımları konusunda ise şu bilgileri verdi:

KRİZİ FIRSATA ÇEVİRECEĞİZ

"Grup olarak krizleri fırsata çevirip likit bir pozisyonla çok güçlü, aşırı rekabetçi ve yüzde 100 özkaynak ile hareket ederek sırasıyla sunta fabrikalarını ve mobilya fabrikasını devreye alacağız. Mersin'de bulunan kükürt tesislerinde de ilave yatırımla organik gübre imalatına geçeceğiz. Bunun yanında değerli gayrimenkullerimizi kat karşılığı vererek 800 civarında daire elde edeceğiz."


Geri Dön