16 / 04 / 2024

Spor Toto, Vodafone Arena'nın yeni sponsoru oldu!

Spor Toto, Vodafone Arena'nın yeni sponsoru oldu!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena‘da tribünlere isim sponsorlukları katmaya devam ettiklerini belirtti. Orman, kale arkası tribüne de Spor Toto adının konulacağını söyledi.



Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena‘da tribünlere isim sponsorlukları katmaya devam ettiklerini söyledi. 1903 Karakartallar Derneği’nin düzenlediği geleneksel yemekte konuşan Orman, eski açık tribüne Denizbank isminin verilmesinin ardından yeni açık diye bilinen karşı kale arkası tribüne de Spor Toto adının konulacağını söyledi. Orman , “Denizbank’tan sonra Spor Toto ile de anlaştık. Bu anlaşmadan yıllık KDV dahil 6.5 milyon TL alacağız. Anlaşma 5 yıllık olacak. Sırada kalan iki tribün var” diye konuştu.


‘EN İYİYİ İSTİYORUZ’


Kapalı tribünler için en iyi teklifleri kabul edeceklerini belirten başkan, takımın formasındaki sponsorlukların dünyaca tanınan markalar olduğunu da belirtti. Fikret Orman, “Beko aynı zamanda Barcelona’nın sponsoru. Vodafone bir süre öncesine kadar Manchester‘in forma sponsoruydu, şimdi bizim. Bu durum, takım Avrupa arenasına çıktığı zaman ayrıca bir prestij” dedi.



Hürriyet


Geri Dön