19 / 04 / 2024

Spradon Quartz'ta 120 ay sıfır faizle!

Spradon Quartz'ta 120 ay sıfır faizle!

TOKİ Kaynak Geliştirme Uygulamaları kapsamında Kuzu Grup,  Bahçeşehir'in merkezinde bir ilk sunuyor



Spradon Quartz projesinde yüzde 5 peşinatla ev sahibi olabilirken 120 aya kadar sıfır faiz uygulanıyor. Ev almak hiç bu kadar kolay olmmaıştı. Sınırlı sayıda dairenin kaldığı ğrojeden daire sahibi olarak beş yıldızlı yaşamın kapılarını aralayın. Hem de Ağustos'da taşının...  Spradon ismiyle yaptığı 4 ayrı projeden biri olan

TOKİ Emlak Gyo, Kuzu, Spradon Quartz'da yüzde 5 peşinat ve kalanının 10 yıla kadar faizsiz taksitlendirilmesi modeliyle ev sahibi olmak isteyenlere yönelik çok özel bir kampanya başlattı. Kuzu'nun Bahçeşehir'in merkezinde projelendirerek inşasını tamamlamış olduğu Spradon Evleri, Spradon Teras Evleri ve Spradon Kuleler'inde ise yaşam başladı. 
 
Toplamda 1045 daireden oluşan ve 53 bin metrekare yerleşim alanı üzerinde yükselen  TOKİ  EMLAK GYO, KUZU Spradon Quartz projesi, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleriyle güvenli ve kazançlı yatırım yapmak isteyenlerin ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılıyor. Spradon Quartz projesi, özellikle yatırım için gayrimenkulün ön plana çıktığı bugünlerde, Bahçeşehir'de yatırım yapmayı planlayanları memnun edecek finansal avantajları da beraberinde getiriyor.
 
Çevresine pozitif enerji veren bir taş olan Quartz'tan esinlenerek oluşturulan TOKİ EMLAK GYO, KUZU Spradon Quartz Projesi'nin 4 farklı bölümü bulunuyor. Bu bölümler Quartz ailesinin diğer taşları olan Akik, Opal, Ametis ve Oniks taşlarıyla sembolleştirildi. Estetik görünümleriyle çevrelerini güzelleştiren bu taşlar, aynı zamanda pozitif enerji yayma güçleri ile bu projeye ilham kaynağı oldu.
 
Açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness merkezi, Türk hamamı ve saunadan oluşan sosyal tesis alanı, yüzeyde araç geçişi olmayan yeraltı otoparkı; ailecek yürüyüşler, dostlarınızla keyifli sohbetler yapabileceğiniz yem yeşil yaşam alanları, Spradon Quartz'ın yaşandıkça mutluluk veren pozitif yanlarından sadece birkaçı.
 
TOKİ EMLAK GYO, KUZU Spradon Quartz adeta 24 saat yaşayan bir şehir. Gündüz ne kadar rahat günün tadını çıkarabiliyorsanız, gece de aynı keyfi alabilmeniz mümkün. Yaşam alanlarının ve konutların elektrik ihtiyacını her zaman karşılayabilen jeneratörler devrede. Aktif görev yapan profesyoneller Spradon'da güvenliği 7/24 sağlıyor.
 
TOKİ EMLAK GYO, KUZU Spradon Quartz, Bahçeşehir'in değerine değer katıyor. İstanbul'un en özel yerlerinden biri Bahçeşehir, Bahçeşehir'in en özel yeri Spradon'da, fırsat dolu bir yaşam çok yakınınızda.    

www.spradon.com

0212 444 58 98


Geri Dön