28 / 03 / 2024

Src Yapı'nın Hydrocabin duşakabinleri Türkiye'de!

Src Yapı'nın Hydrocabin duşakabinleri Türkiye'de!

Src Yapı, tasarım ve Ar-Ge ekibinin üzerinde çalıştığı yeni nesil Hydrocabin duşakabinleri yapı marketler başta olmak üzere Türkiye genelinde satışa sunuyor.



Src Yapı, tasarım ve Ar-Ge ekibinin üzerinde çalıştığı  yeni nesil Hydrocabin duşakabinleri yapı marketler başta olmak üzere Türkiye genelinde satışa sunuyor.


Yeni nesil duşakabinlerinin cam, ahşap ve akriliğin sadelikte buluştuğu iddialı bir ürün grubu olduğunu anlatan Src Yapı A.Ş. Başkanı Abdurrahman Sürücü, “Tasarım ekibimiz bu yeni nesil duşakabinlerde modern bir çizgi yakalamayı başardı. Bu koleksiyonumuz Cercai’de görücüye çıktı. Fuar sonrası Katar, İspanya, Saraybosna, Makedonya, Mısır, Gürcistan gibi ihracatta çalıştığımız bi çok ülkeye bu koleksiyonun ilk siparişleri sevk edildi bile” dedi.


Sürücü, 2012’de 23 ülkeye ürün satarken, 2015’de bu sayının 40’a çıktığını, 2016’da daha da arttığını belirtti. Sürücü, “Src Yapı geçtiğimiz yılı 150 milyon TL ile kapattı. 2016 ciro hedefimizi ise 200 milyon TL olarak belirledik” bilgisini verdi. 


Milliyet


Geri Dön