26 / 04 / 2024

Studio Life'ta 96 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Studio Life'ta 96 bin TL'ye! Sıfır faizle!

"Studio Life" projesinde son kalan 37 daire için "bir yıl vade sıfır faiz" kampanyası düzenleniyor



Coldwell Banker `Minimum alanda maksimum yaşam" felsefesiyle İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği "Studio Life" projesinde son kalan 37 daire için "bir yıl vade sıfır faiz" kampanyası düzenliyor.

Coldwell Banker, İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği `Studio Life' projesinde son kalan 37 daire için "çok özel" bir kampanya başlattı. Studio Life projesinden daire satın almak isteyenler banka aracılığına gerek kalmadan "1 yıl vade 0 faiz" kampanyasıyla evlerine kavuşacaklar. Vadeyi daha uzun bir döneme yaymak isteyenler ise anlaşmalı bankaların 5 yıla kadar yüzde 1 oranındaki faiz oranıyla daire sahibi olabilecekler.

Tamamlanmak üzere olan projeden dairelerini satın alanlar, bu daireleri kısa zaman içinde kiraya verebilecekler. 4 blok 312 adet daire üzerinden projelendirilen Studio Life; 42 - 63 metrekare arasında 1+1 ve 66 metrekare  2+1 dairelerden oluşuyor.

Projede fiyatlar 96 bin TL ile 151 bin TL arasında değişiyor.

"Studio Life" konutlarında birincil öncelik güvenliğe veriliyor. Yüksek deprem teknolojisinin ön planda tutulduğu bloklarda 24 saat kameralı güvenlik sistemi ile yangın ve gaz güvenliğine karşı merkezi akıllı bina sistemi bulunuyor. Yüzde 75'i yeşil alan olan Studio Life konutlarında süs havuzları ve peyzaj tasarımı göz kamaştırıcı özelliklerin yanında, resepsiyon, kiralama, satış, bakım-onarım, temizlik ve güvenlik gibi insan hayatını kolaylaştıran her türlü hizmet Coldwell Banker Congierge tarafından karşılanıyor.

Modern mimarinin ve efektif kullanım alanlarının yer aldığı Studio Life'ta ankastre mutfak ekipmanları standart olarak sunuluyor. Studio Life projesinin bir başka özelliği ise konut kullanıcılarının elektrik ve su için abone olmalarına gerek kalmaması. Kontörlü sayaç sistemiyle yönetimden ihtiyaç kadar su ve elektrik alınabilen site sakinleri fatura işleriyle uğraşma durumunda kalmıyorlar.

Yürüyüş alanları, alışveriş merkezleri ve yeni insanlarla tanışıp konuklarınızı ağırlayabileceğiz sosyal alanları ile fark yaratan Studio Life, İstanbul'un trafik yükünü kaldıran E-5 ve TEM yollarına yakınlığı, Atatürk Havalimanı'na 15 dakikalık mesafede bulunması ve Tüyap Fuar Kongre Merkezi'nin hemen yanında olması ile "Kazanma garantili yatırım" olarak da benzerlerinden ayrılıyor.

www.studiolifeistanbul.com

[email protected]

0212 855 42 08


Geri Dön