20 / 04 / 2024

Stüdyo 35'te satışların yüzde 55'i tamamlandı!

Stüdyo 35'te satışların yüzde 55'i tamamlandı!

Sosyal alanlarıyla kaliteli bir yaşam olanağı sunan proje, sahiplerini bekliyor Karşıyaka'da yaşama geçirdiği prestijli projelerle adından söz ettiren Katal İnşaat'm son projesi olan 'Stüdyo 35'te konutların yüzde 55'i satıldı.



Sosyal alanlarıyla kaliteli bir yaşam olanağı sunan proje, sahiplerini bekliyor Karşıyaka'da yaşama geçirdiği prestijli projelerle adından söz ettiren Katal İnşaat'm son projesi olan 'Stüdyo 35'te konutların yüzde 55'i satıldı. İzmirlilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan projenin kalan daireleri, uygun kredi olanaklarıyla sahiplerini bekliyor. Firmanın, 15 Kasım'da tanıtımı yapılan Stüdyo 35 projesi, 3 bin metrekarelik alanda konumlanan, '1+1' 100 adet daireden oluşuyor. 


Yatırım fırsatı Açık yüzme havuzu, spor salonu, okuma salonu, 24 saat güvenliği, kapalı ve açık otoparkıyla özellikle öğrenciler için otel konforunda bir yaşam avantajı sunan Katal İnşaat, hem yatırım hem de kaliteli bir yaşamın kapılarını aralıyor. 


Çiğli'deki Kâtip Çelebi Üniversitesine ve metroya yürüme mesafesinde, anayola 50 metre uzakta yer alan Stüdyo 35 projesine talep yoğun oldu. 12 ay sonra teslim edilecek olan evlerin yüzde 55'inin satışı yapıldı. 

Bir yıl içinde teslim edilecek Özellikle yatırımcılar için güzel bir projeye imza attıklarını belirten Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, "Stüdyo 35 projesinin yarısından fazlasının satışını gerçekleştirdik, İzmirlilere yoğun ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Geri kalan dairelerimiz için uygun kredi imkânlarıyla müşterilerimize yardımcı olacağız" diye konuştu. 


Milliyet Ege


Stüdyo 35 projesinde satışlar tamamlandı!


Geri Dön